Graafinen suunnittelija / Ecolor Oy

Tarvitsetko oman alasi harjoittelupaikan opiskeluissa edetäksesi? Tai ensimmäisiä näytön paikkoja osaamisesta tulevaisuutta varten? Yrityksessämme on kausiluonteinen, kevään mittainen tarve taitaville lisäkäsille ja uusille ideoille graafisessa suunnittelussa.

Etsimme trainee- /työharjoittelujaksolle graafisen suunnittelun opiskelijaa tai vastavalmistunutta. Yrityksessämme luova suunnittelu yhdistetään  valokuvien maailmaan erilaisin kehyksin ja visuaalisin tehokeinoin. Kevään aikana saat osallistua tuotesuunnitteluun, markkinointimateriaaliin ja verkkokauppaan sekä verkkosivuille tulevien mallikuvien valmisteluun. Työn kesto n. 3 kk ja aloitus on sovittavissa opiskeluaikataulun mukaisesti helmi-kesäkuun välille.

Toimit osana markkinointiosastoamme. Työt on mahdollista tehdä osin myös kotitoimistolta. Maksamme harjoitteluajalta korvauksen opintotuen päälle mahdollistetun osuuden verran tai muun sopimuksen mukaan. 

Lähetä meille CV:si viimeistään 12.2.2023. Kerro myös parilla lauseella, miksi haluaisit meille harjoitteluun. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten olethan nopea!

Hae paikkaa.