Graafinen suunnittelija ja palvelumuotoilija / Istekki Oy

Innostutko asiakaskeskeisyydestä ja palvelukehityksestä? Oletko sinä tulevaisuuden teknologiaturvaaja?

Me istekkiläiset olemme teknologiaturvaajia, jotka työskentelemme yhteisen hyvän ja sujuvamman Suomen eteen. Teemme työtä yli 2 miljoonan kansalaisen hyvinvoinnin eteen – juuri tälläkin hetkellä. Olemme osa suomalaisten arkea niin elämän suurissa ja haastavissa hetkissä huolehtimalla mm. sairaaloiden elämää ylläpitävistä laitteista ja sairaalan ICT-ympäristöistä, kuin aivan perusarjessa tuottamalla mm. koulujen ICT-ympäristöt. Meitä istekkiläisiä on jo yli 1000. Moniammatillista porukkaamme määrittelee osaaminen, asiantuntijuus ja vahva tekemisen meininki kaikessa mitä teemme asiakkaillemme!

Etsimme nyt joukkoomme innokasta ja kokenutta graafista suunnittelijaa sekä palvelumuotoilijaa kehittämään Istekin palveluita ja niihin liittyviä prosesseja.

Liityt osaksi uutta asiakaskokemuksen ja palvelumuotoilun tiimiä, jossa meillä on erinomainen yhteishenki ja tekemisen meininki. Pääset vaikuttamaan lopulliseen tehtävänkuvaasi sekä kehittämään toimintatapoja ja järjestelmiä, jotka huomioivat loppukäyttäjät, asiakkaat ja omat asiantuntijat.

Osaat huomioida eri sidosryhmien tarpeet ja tavoitteet sekä liiketoiminnan näkökulman. Työkalupakistasi tulee löytyä erinomaisten yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi monipuolista graafisen suunnittelun ja/tai palvelumuotoilun sekä UX-suunnittelun osaamista, jotta voimme suunnitella timanttisen käyttökokemuksen eri palvelujen ja järjestelmien sidosryhmille. Työskentelytapasi on rento, mutta tehokas. Pystyt tarvittaessa luopumaan omista ideoistasi asiakasymmärryksestä saadun tiedon perusteella.

Molemmissa rooleissa vastuullasi on:

– Toimia osana kehitystiimiä ja määritellä toteutettavia kokonaisuuksia yksityiskohtaisiksi kuvauksiksi.

– Olla tiiviissä yhteistyössä liiketoimintojen kanssa, ymmärtää heidän tarpeensa ja tunnistaa muotoilumahdollisuudet.

– Olla tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, kehittäjien ja muiden muotoilijoiden kanssa.

– Asiakaskeskeisyyden edistäminen ja jalkauttaminen päivittäisessä toiminnassa sekä palvelukehityksessä.

Graafisena suunnittelijana vastuullasi on:

– Brändin mukaisen tyylioppaan (design system) luominen ja ylläpito yhdessä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

– Käyttäjäystävällisten ja visuaalisesti houkuttelevien järjestelmien suunnittelutyö.

Palvelumuotoilijana vastuullasi on:

– Loppukäyttäjien ja asiakkaiden tarpeiden määrittäminen tiiviillä yhteistyöllä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa mm. työpajoja vetäen.

– Muotoilla asiakasymmärrys palveluiksi hyödyntäen palvelupolkuja, konseptointia sekä muita muotoilumenetelmiä.

Näissä tehtävissä saat mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ja kasvattamassa palvelumuotoilun lähestymistapaa Istekillä. Luvassa on mielenkiintoisia projekteja, joissa pääset tarjoamaan asiakkaille merkityksellistä tietoa omasta toiminnastaan. Pääset muotoilemaan näkymiä, jotka tuovat läpinäkyvyyttä julkisten yksiköiden toimintaan, esimerkiksi tarjoamalla ruuhkatilannekuvan sairaalan päivystyksestä kuntalaisten käyttöön.

Mitä toivomme sinulta?

Työssäsi menestyäksesi tarvitset:

– Sinulla on monipuolista kokemusta käytännön muotoilutyöstä myös haastavissa kokonaisuuksissa.

– Tunnistat tilanteet, joissa asioita voitaisiin tehdä tehokkaammin ja mahdollisesti havaitset myös automaatioasteen kasvattamisen mahdollisuuksia.

– Olet itseohjautuva ja viet asioita omatoimisesti eteenpäin, saaden tulosta aikaiseksi.

– Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto. Taskustasi löytyy menetelmiä ja kokemusta mm. seuraavista: asiakaspolut (customer journeys), työpajojen fasilitointi, käyttäjätarvekartoitukset, UX design (esim. Figma), visuaalinen suunnittelu, käyttäjätutkimukset, Tableau, saavutettavuusarvioinnit ja -suunnittelu.

– Sinulla on vahvat ihmissuhdetaidot ja koet omaksesi sekä sisäisen että ulkoisen sidosryhmätyöskentelyn.

– Sinulla on kokemusta asiakaskokemuksen mittaamisesta ja datan hyödyntämisestä työssäsi.

– Kommunikoit ja viestit sujuvasti suomeksi.

Muuta tietoa

Aloitus: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Työpaikkasi sijaitsee missä tahansa Istekin toimipaikassa tai kotikonttorilla, hyvien etätyömahdollisuuksiemme ansiosta.

Miksi valitsisit meidät?

Panostamme vahvasti henkilöstön kehittämiseen ja kouluttamiseen sekä kannustavaan esihenkilötyöhön. Olemme toimialamme johtava kasvuyritys ja haluamme rekrytoida alan parhaat tulevaisuuden osaajat joukkoomme. Meillä saat tehdä työsi hyvin, sillä pääset toimimaan vakiintuneiden kumppaneiden ja alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa erittäin mielenkiintoisissa asiakasympäristöissä ja -projekteissa. Arvostamme tasapainoa työn ja muun elämän yhteensovittamisessa ja tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut. Istekillä työskentely onnistuu etänä lähtökohtaisesti mistä tahansa Suomessa tai paikan päällä konttoreiltamme Kuopiossa, Tampereella, Jyväskylässä tai Oulussa.

Lisätietoja saat tarvittaessa Mervi Avelinilta, +358 50 564 8583 tai mervi.avelin@istekki.fi
Soittoajat:
to 25.8. klo 14-15
to 1.9. klo 10-11

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus 4.9.2022 mennessä ja liitä mukaan portfoliosi. Portfolio auttaa meitä hahmottamaan kokemustasi ja osaamistasi, joten liitäthän portfolion linkin mukaan hakemukseen.

Kutsumme sopivia henkilöitä haastatteluun jo hakuaikana ja täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi viipymättä, mikäli sydämesi sykkii tälle mahdollisuudelle.

Lue lisää verkkosivujemme Uratarinoita-osiosta.

Lämpimästi tervetuloa Istekille!

Hae paikkaa.