Graafinen suunnittelija / Länsiauto Oy

Oletko sinä yritteliäs ja luova mainonnan ja markkinoinnin osaaja valmiina seuraavaan askeleeseen urallasi? Haemme nyt LänsiAuton markkinointitiimiin vahvistukseksi toimeen tarttuvaa graafista suunnittelijaa.

Graafisen suunnittelijan tehtävässä pääset mukaan mainosmateriaalien, somekanavien, nettisivujen sekä mm. uutiskirjeiden kaupalliseen suunnitteluun ja sisällöntuotantoon sekä tiiviiseen yhteistyöhön sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Käytät työssäsi sujuvasti Adoben ohjelmia, Googlen työkaluja, nettisivueditoreita ja sosiaalisen median kanavia. Sinun ei kuitenkaan tarvitse entuudestaan osata kaikkea, sillä tiimimme tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään. 

Onnistut meillä graafisena suunnittelijana erinomaisesti, mikäli tunnistat itsesi seuraavista kuvauksista:

Uudelta tiimivahvistukselta toivomme itseohjautuvaa ja täsmällistä otetta työhön. Kokeilet ja ideoit rohkeasti uutta, mutta sinulta löytyy myös tarkkuutta ja halua ottaa vastuuta. Suhtaudut mainonnan suunnitteluun ja tuotantoon intohimolla. Lisäksi osaat hahmottaa liiketoiminnallisia kokonaisuuksia ja tuloksellisuutta osana työnkuvaasi.

Autoala on digitalisaation ja uusien teknologioiden myötä nopeasti kehittyvä ala, joka tarjoaa monipuolisia ja mielenkiintoisia ura- ja kehittymismahdollisuuksia. Positiivinen ja tsemppihenkinen työyhteisömme sekä parhaat tiimikaverit takaavat, että viihdyt työssäsi. Meillä jokainen pääsee jättämään oman kädenjälkensä kokonaisuuteen.

Hae osaksi markkinointitiimiämme! Meillä on dynaaminen ja eteenpäin katsova asenne sekä tahto onnistua yhdessä. Lähetä meille CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulinkin kautta 31.8.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa mahdollinen uusi esihenkilösi Lena Stenman, puhelimitse 0504726231 ke 17.8. klo 14-15 ja ke 24.8. klo 14-15 sekä sähköpostitse lena.stenman@lansiauto.fi.

Hae paikkaa.