Graafinen suunnittelija / MANA Digital

Hei sinä visuaalisen markkinoinnin/graafisen suunnittelun ammattilainen! Etsitkö seuraavaa haastetta urallasi ja haluatko päästä kehittämään mielenkiintoista yritystä? Etsimme asiakkaallemme MANA Digitalille graafista suunnittelijaa tekemään luovia tehtäviä unohtamatta liiketoiminnallista ymmärrystä. Tämä tehtävä on uusi, joten pääset kehittämään tehtävää ja hyppäämään mukaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin. Sinua odottavat mukava ja avoin työyhteisö ja kehittymismahdollisuudet, joten jos innostuit, hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme vauhdilla sopivien kandidaattien kanssa! 

Kuvaus

MANA Digitalin graafisena suunnittelijana pääset tekemään luovia ratkaisuja asiakkaille ja kehittämään heidän brändi-ilmeitään. Pääset rakentamaan kokonaisia brändikampanjoita, suunnittelemaan asiakkaiden mainontaa sekä sosiaalista mediaa. Myös visuaalisen markkinoinnin tehtävät sosiaalisessa mediassa kuuluvat työpäiviisi. Vaikka visuaalisuus ja graafinen osaaminen on tehtäväsi ytimessä, olet tärkeä osa liiketoiminnan prosesseja ja ymmärrät työsi vaikutukset liiketoiminnan näkökulmasta. Tässä tehtävässä pääsee todellakin näkemään oman kätensä jäljet!

Tarjoamme

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää alta.

Kokoaikainen työ: https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo

Työtehtävä

Etsimällämme henkilöllä on

Jos sinulla on osaamista animaatioiden ja/tai videoiden tekemisestä tai sinulla on muuta kielitaito-osaamista, mainitsethan niistä. Nämä asiat voidaan mahdollisesti nähdä eduksesi.

Työntekijänä olet

Muuta tietoa

Teetämme soveltuvuustestit osana rekrytointiprosessia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

MANA Digital on digitaalinen konsulttitoimisto, joka tarjoaa niin aloitteleville kuin pitkälle edenneille yrityksille ja yrittäjille tarvittavia työkaluja liiketoiminnan edistämiseksi. Lisäksi MANA Digital antaa laaja-alaista tietoa ja tukea yrityksen perustamiseen liittyviin kysymyksiin ja vision yrityksenne brändin vahvistamiseksi.

Hae paikkaa.