Graafinen suunnittelija / Mandatum

Etsimme graafista suunnittelijaa vahvistamaan markkinointitiimiämme. Lue tehtävästä lisää ja hae!

Graafinen suunnittelija

Etsimme graafista suunnittelijaa, joka tuo visuaalista vahvistusta markkinointitiimiimme. Pääset työskentelemään vahvan Mandatum-brändin kanssa, mikä tarjoaa kiinnostavia mahdollisuuksia graafiselle suunnittelutyölle. Olet osa yli 20 henkistä markkinointi- ja viestintäyksikköä, mutta teet läheistä yhteistyötä myös talon muiden osaajien kanssa.

Sinun roolisi

Työssä pääset osallistumaan markkinointikampanjoiden konseptointiin ja suunnitteluun. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu someaineistojen, bannereiden, printtiaineistojen sekä erilaisten markkinointia ja myyntiä tukevien materiaalien tuotanto. Markkinointitiimissä työskentelee lisäksesi myös toinen graafisen suunnittelun ammattilainen.

Onnistumisen edellytykset

Sinulla on vahva visuaalinen silmä, arvostat laatua ja olet aikaansaava. Osaat viedä brändiä visuaalisesti eteenpäin tinkimättömällä laadulla ja monistaa aineistoja johdonmukaisesti eri tarpeisiin. Käytät sujuvasti yleisimpiä graafisia ohjelmia, olet tuottanut materiaalia eri digikanaviin ja bannerimainonnan eri muodot ovat sinulle tuttuja. Eduksi on, jos sinulla on kokemusta myös videoeditoinnista tai animoinnista sekä työskentelystä mainostoimistossa. Myös powerpoint-taidoille on käyttöä. Työotteesi on positiivinen sekä huolellinen ja kanssasi on helppo tehdä yhteistyötä. Olet oma-aloitteinen, rohkea etkä kaihda nopeatahtistakaan työrytmiä. Sinulla on jo kokemusta vastaavantyyppisistä graafisen suunnittelun tehtävistä.

Sinulle tarjoamme

Palkitsemisen kokonaisuus

Etukokonaisuutemme tavoitteena on kannustaa henkilöstöä yrityksen liiketoiminnan tavoitteiden mukaisiin hyviin suorituksiin sekä tukea työntekijöitä työn ja vapaa-ajan tasapainoisessa yhteensovittamisessa. Peruspalkkaa täydennetään tulokseen perustuvalla palkkiojärjestelmällä, ryhmäeläkevakuutuksella ja palkkiorahastolla. Saat myös palkan päälle lounas-, liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriedun Epassissa, pysäköintimahdollisuuden tai työsuhdematkalipun, laajennetun työterveyshuollon ja terveysvakuutuksen sekä mahdollisuuden hankkia työsuhdepyörän. Tarjoamme myös joogaa, kuntosalin ja hierontatuolin toimistolla, sekä henkilöstöhinnat konserniyhtiöiden omista tuotteista ja palveluista.

Lisätiedot ja hakeminen

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi tehtävään Hae työpaikkaa -painikkeen kautta viimeistään su 25.6. Liitä hakemukseen CV, portfolio ja palkkatoiveesi. Tiedotamme prosessin etenemisestä hakuajan päätyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Irina Kauko, +358 40 834 6786, pe 9.6. klo 10-11 ja ma 19.6. klo 9-10.

Tutustu tyypillisen rekrytointiprosessimme vaiheisiin urasivuillamme.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme some-kanavissamme sekä osoitteessa www.mandatumlife.fi.

Mandatum on rahan ja hengen erikoisosaamisen yhdistävä merkittävä finanssipalvelujen tarjoaja. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita kattaen omaisuuden- ja varainhoidon, säästämisen ja sijoittamisen, palkitsemisen ja sitouttamisen, eläkeaikaan varautumisen sekä henkilövakuuttamisen. Mandatum tarjoaa palveluita yritysasiakkaille, henkilöasiakkaille sekä institutionaalisille ja varainhoitoasiakkaille. Mandatumin liiketoiminnan menestyksen keskiössä ovat osaava henkilöstö, vahva brändi ja onnistuminen sijoitustoiminnassa. Palveluksessamme on tällä hetkellä yli 600 rahan ja hengen ammattilaista.

Hae paikkaa.