Graafinen suunnittelija / Reflex Oy

AD / graafinen suunnittelija Mainostoimisto Reflex Oy

Haemme joukkoomme kokoaikaista AD:a / graafista suunnittelijaa työskentelemään lääke- ja hyvinvointialan mainonnan parissa vaativien toiveiden ja alaa ohjaavien tarkkojen sääntöjen viidakossa.

Meillä Mainostoimisto Reflexissä työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden graafikkojen sekä digi- ja viestintäosastomme kanssa. Kannat vastuun sinulle osoitetuista projekteista pitäen huolta siitä, että aikatauluissa pysytään ja jälki on niin painoteknisesti kuin pikselintarkastikin silmiä hivelevää onpa kyseessä luovuuden osoittaminen tai graafisen ohjeen noudattaminen. Tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja toimit iloisesti yhteishengessä niin asiakkaiden kanssa kuin tiimiläisten kesken.

Mitä odotamme:
Kokemusta ja näyttöjä mainosalalta. Mitä laajempi kokemus, sen parempi. Konseptiosaaminen iso plussa. Tehtävää voidaan muokata osaamistasosi mukaan.
Adoben graafisten ohjelmistojen (InDesign, Photoshop, Illustrator) erinomaista hallintaa. Kokemus pakkaussuunnitelusta on plussaa, samoin kokemus työstä lääketeollisuuden tai hyvinvointialan parissa. 
Suomi sujuu kuin äidinkieli ja englantisi on suullisesti ja kirjallisesti hyvällä tasolla.

Tarjoamme:
Syvällisen, noin 50 tunnin perehdytyksen ja tuutorin tuen aloittaessasi.
Mielenkiintoisen, kehittyvän työn tunnettujen tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten brändien parissa.
Huippukivat työkaverit.
Kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut. 

Mainostoimisto Reflex Oy on mainonnan monitoimitalo, jonka toiminta on keskittynyt lääketeollisuuden ja hyvinvointialan yritysten palvelemiseen jo pian 35 vuoden ajan. Meitä reflexläisiä on jo lähes 30. Vaalimme pitkiä asiakassuhteita ja palveluhenkisellä asenteella, rehtiydellä sekä kovalla osaamisella erottaudumme joukosta. Toteutamme brändikonsepteja, monikanava- ja somekampanjoita, sisältö-, video-, printti-, web- ja tapahtumatuotantoja. Ihan kaikkea. 

Toiminnassamme yhdistyvät aito asiakaspalvelu, lääkealan mittava tietotaito ja iloinen luovuus – suurella sydämellä. Olemme Reflexissä sitä mieltä, että töissä saa olla mukavaa. Aloitammekin työpäivät kotoisasti vetämällä villasukat jalkaan ja nautimme kupin kuumaa lattea (tosin juo sitä jotkut teetäkin).

Jos näet itsesi tässä työssä ja työporukassa, älä aikaile vaan hae pian, viimeistään 28.2.2023. Hae heti, täytämme paikan sopivan tekijän löydettyämme. 

Lähetä napakka hakemus, CV, portfoliosi ja palkkatoiveesi sähköpostilla otsikolla: Hakemus – AD / graafinen suunnittelija osoitteeseen: jyrki.auer@mainosreflex.fi. Kerro myös, milloin voit aloittaa työn. Konttorimme sijaitsee Turussa ja työskentelemme tällä hetkellä hybridimallin mukaan.

Tiedustelut tehtävään liittyen: Harri Raatikainen, 040 590 3012, ma-pe klo 9-15.
Lisätietoa: https://www.mainosreflex.fi/ad-graafinen-suunnittelija-rekry/

WWW-osoite http://www.mainosreflex.fi
Yhteystiedot Tiedustelut tehtävään liittyen: Harri Raatikainen, 040 590 3012, ma-pe klo 9-15.Lisätietoa: https://www.mainosreflex.fi/ad-graafinen-suunnittelija-rekry/
Työpaikan osoite Satakunnantie 31, 20300 TURKU
Työ alkaa sop.muk.
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Jätä hakemus Lähetä napakka hakemus, CV, portfoliosi ja palkkatoiveesi sähköpostilla otsikolla: Hakemus – AD / graafinen suunnittelija osoitteeseen: jyrki.auer@mainosreflex.fi . Kerro myös, milloin voit aloittaa työn. Konttorimme sijaitsee Turussa ja työskentelemme tällä hetkellä hybridimallin mukaan.
Ilmoitus jätetty 13.02.2023
Ilmoitusnumero 11839439

Hae paikkaa.