Graafinen suunnittelija / Sanoma

Sanoma Markkinointi Routa on täyden palvelun markkinointikumppani kaikenkokoisille yrityksille kaikkialla Suomessa. Olemme osa Sanoma-konsernia, Suomen suurinta kaupallista mediataloa. 

Tehtävän kuvaus

Haemme nyt graafista suunnittelijaa Turun mainostuotantotiimiimme. Pääasiallisena tehtävänäsi on suunnitella erilaisia verkkosivuilla näytettäviä mainosbannereita asiakkaillemme. Tehtävässä menestyminen edellyttää sekä kykyä ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja tavoitteet että toteuttaa ne luovasti ja näyttävästi.

Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa Sanoman verkkosisältöjen yhteydessä näytettävien mainosbannereiden suunnittelusta. Tuotat erilaisia animoituja HTML5 ja still-kuvamainoksia julkaistaviksi digiin ja printtiin. Tehtävääsi kuuluu toimia aktiivisesti asiakasrajapinnassa suunnittelun eri vaiheissa.

Onnistut tehtävässä, kun olet itseohjautuva, omaat visuaalista silmää ja tehokkaalla otteella hallitset nopeat aikataulut ja alati muuttuvan digitaalisen mainonnan työympäristön. Työ edellyttää visuaalisuutta, luovuutta, asiakaslähtöisyyttä ja yhteistyötaitoja. Hallitset suvereenisti Adobe CC työkalut ja erityisesti Adobe Animate ja Photoshop.

Odotamme:

Tarjoamme

Hakeminen

Hae routalaiseksi ja täytä hakemus palkkatoiveineen 12.3 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa mainostuotantopäällikkömme Ville Asp 040 187 514.

Hae paikkaa.