Graafinen suunnittelija / Silmäasema Oy

Graafinen suunnittelija

Tule kanssamme tekemään suomalaisten silmistä maailman onnellisimmat! Etsimme Silmäaseman markkinointitiimiin graafista suunnittelijaa. Tarjoamme sinulle paikan huipputiimissä, jossa asiat tehdään vahvalla asiantuntijuudella, suurella sydämellä ja asiakkaiden tarpeita kuunnellen.

Osaksi Silmäaseman huippujoukkuetta

Etsimme kokenutta graafista suunnittelijaa työskentelemään Silmäaseman visuaalisen ilmeen parissa senior AD:n työparina. Pääset suunnittelemaan ja tuottamaan laadukkaita digitaalisia ja painettuja materiaaleja kaikkiin markkinointikanaviimme visuaalisen linjamme mukaisesti. Työkaveriksesi saat Senior AD:n lisäksi ammattitaitoisen markkinointitiimin.

Mitä tarjoamme sinulle?

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja sopivasta aloitushetkestä sovitaan yhdessä.

Mitä toivomme sinulta

Arvostamme monipuolista osaamista. Eli jos osaat käyttää After Effectsiä, sinulla on näkemystä/osaamista videoiden leikkaamisesta tai olet taitava kuvankäsittelijä – kerrothan siitä meille!

Tervetuloa silmäasemalaiseksi!

Silmäasemalla työskentelevät maailman onnellisimmat silmäasiantuntijat. Meillä pääset osaksi välittävää tiimiä, jossa työntekijät ovat kaiken toimintamme keskiössä. Kuuntelemme työntekijöidemme tarpeita tarkalla korvalla, ja kehitämme toimintaa yhdessä henkilöstön kanssa. Panostamme mm. työhyvinvointiin, oppimiseen ja monipuolisiin henkilöstöetuihin. Voit tutustua tarkemmin henkilöstöetuihimme täällä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä, jonka ansiosta suomalaisten silmistä tehdään maailman onnellisimmat. Meillä sinulla on lupa tehdä, välittää ja onnistua. Hymy huulilla, vahvalla ammattiylpeydellä. Olemme 100 % suomalainen yritys, ja vastuullisuus on meille tärkeää, lue lisää täällä.

Haluamme turvata kaikille mukavan ja terveellisen työympäristön, joten huomioithan, että olemme savuton työpaikka. 

Hae tehtävään pikimmiten!

Voit hakea tehtävään kätevästi Hae työpaikkaa-painikkeen kautta. Laitathan mukaan myös linkin portfolioosi. Hakeminen tehtävään on helppoa ja vie vain pienen hetken. Viimeinen hakupäivä on 12.2.2023.

Jos jokin jäi arveluttamaan, olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä Silmäaseman senior AD Piia Laitilaan: sähköpostitse piia.laitila@silmaasema.fi tai puhelimitse 044 971 7888. Piian tavoitat parhaiten ti 31.1. klo 10-11 tai ti 7.2. klo 10–11.

Silmäasema on Suomen suurin näönhuollon ja silmäterveyden toimija. Näemme kokonaiskuvan niin asiakkaamme kohtaamisesta ja hoidosta, kuin suomalaisten silmäterveydestä. Silmäaseman yli tuhat näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista hoitavat lähes miljoonaa asiakasta vuosittain. Silmäasemalla on lähes 150 optikkoliikettä ja silmälääkärikeskusta, 17 yksityistä silmäsairaalaa ja 7 julkisia silmäterveyspalveluita tarjoavaa yksikköä ympäri maan. Silmäasema on osa 100 % suomalaista Coronaria-konsernia. 

Hae paikkaa.