Graafinen suunnittelija / TA-Yhtiöt Oy

Työpaikkakuvaus

Graafisena suunnittelijana tehtävänäsi on kehittää TA-Yhtiöiden kiinteistö- sekä hotelli- ja ravintolaliiketoiminnan brändejä visuaalisesti ja tuottaa markkinointimateriaaleja monikanavaisesti eri tarpeisiin.

Etsimme osaavaan markkinointitiimimme vahvistuksesi sinua! Työpaikkasi odottaa Espoon päätoimipisteessä Kutojantiellä. 

Monipuolisiin tehtäviisi kuuluvat muun muassa 

Hoidat tehtäviäsi menestyksekkäästi, kun 

Sinua kuvaavat ominaisuudet 

Eduksesi ovat


Meille TA-Yhtiöihin kannattaa tulla töihin, sillä

Haemme markkinointitiimiimme sinua mukavaksi työkaveriksemme. Työskentelet AD:mme, muiden tiimiläistemme ja eri yksiköidemme vetäjien kanssa. Graafisena suunnittelijana työsuhteesi on vakituinen ja pääset aloittamaan mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko?

Hienoa! Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Kirsi Mäki, puh. 040 9222 787 perjantaina 11.11. kello 13-14 ja maanantaina 14.11. kello 14-15. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 20.11.2022 hakulinkin kautta. Liitäthän mukaan myös portfoliosi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakennuttamisesta ja n. 20 000 asuntoa omistuksessa eri puolilla Suomea. Tällä hetkellä rakenteilla on valtakunnallisesti n. 1700 asuntoa. Lisätietoa ta.fi. Konsernimme toimintaan kuuluu myös Kassiopeia Hotels & Restaurants ketjun hotelli- ja ravintolaliiketoiminta, kassiopeia.fi. 

Hae paikkaa.