Graafinen suunnittelija / Taloustutkimus Oy

Etsimme Helsingin toimistoomme graafista suunnittelijaa, jolle myös digimarkkinointi on tuttua. Jos olet lahjakas graafinen suunnittelija, pystyt konkretisoimaan luovat ideasi käytäntöön, ja ymmärrät visuaalisuuden sekä netin tärkeyden niin markkinoinnissa kuin markkinatutkimusten tulosten esittelyssä, voit olla etsimämme henkilö.

Työtehtäväsi keskittyvät sekä yrityksemme markkinointitoimien graafiseen suunnitteluun ja osin toteutukseen että tutkimusraportointimme visuaaliseen kehittämiseen ja toteuttamiseen mukaan lukien infografiikan luovan toteutuksen. Työtehtäväsi koostuvat mm. seuraavista:

Olet ahkera, idearikas ja luova, osaat taitavasti käyttää erilaisia ohjelmistoja (etenkin Adobe Creative Cloud ja Windows-ympäristö), ymmärrät sekä b2b-myynnin että kansalaisviestinnän toimintaympäristöä, tulet toimeen hyvin erilaisten ihmisten kanssa osana sisäistä palvelufunktiota, ja kykenet myös tiimityöskentelyyn. Suoritettu alan ammattitutkinto on etu.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa, mutta etätyötä voi tehdä yrityksen etätyöpolitiikan mukaisesti. Tällä hetkellä käytössä on hybridimalli. Työsuhde on vakituinen.

Jos kiinnostuit ja uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä alempana tällä sivulla vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen (+CV tai viittaus nettiportfolioon) viimeistään 5.9.2022. Voit halutessasi jättää myös lyhyen esittelyvideon itsestäsi. Täytämme paikan mahdollisimman pikaisesti, joten kannattaa hakea heti! Lisätietoja tehtävästä voit kysyä sähköpostitse.

Hae paikkaa.