Graafinen suunnittelija / Unikulma Oy

Haemme graafista suunnittelijaa Unikulmalle!

Tavoitteena maailman parhaiten nukkuvat asiakkaat.
Tule mukaan huipputiimiimme, joka lupaa etsiä jokaiselle asiakkaallemme paremman unen ratkaisun
. Meillä opit kaiken siitä, miten nukutaan hyvin. Uni on hyvinvoinnin kulmakivi, ja meidän kanssamme pääset tekemään merkityksellistä työtä asiakkaiden paremman elämänlaadun puolesta. Tavoitteenamme on saada koko Suomi nukkumaan hyvin, Suomessa valmistetulla sängyllä.

Me Unikulmassa arvostamme hyvää yöunta ja tiedämme sen arvon; laadukas uni on suorassa suhteessa elämänlaatuun ja jaksamiseen. Unikulma on ollut enemmän kuin huonekaluliike jo 38 vuoden ajan. Tehtävämme on auttaa asiakasta ymmärtämään unen ja levon merkitys palautumisessa ja kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa sekä nukkumaan paremmin. Unikulma valmistaa parhaiden unien tuotteita kuluttaja- ja yritysasiakkaille omalla tehtaalla, Vantaan Petikossa.

Odotuksemme hakijalle:

Sinulla on graafisen suunnittelun koulutus ja vahva visuaalinen silmä, arvostat laatua ja olet aikaansaava. Unikulman vahva brändi kehittyy yhdessä tiimin kanssa. Käytät sujuvasti yleisimpiä graafisia ohjelmia, olet tuottanut materiaalia printtiin ja eri digikanaviin. 

Medioiden eri muodot ja vaatimukset ovat sinulle tuttuja. Eduksi on, jos sinulla on taitoja kuvaamiseen, kuvankäsittelyyn ja videoeditointiin. Työotteesi on huolellinen ja kanssasi on helppo tehdä yhteistyötä. Olet oma-aloitteinen, innokas etkä kaihda nopeatahtistakaan työrytmiä. Meillä pääset tekemään töitä monipuolisesti arvostetun brändin kanssa. Sinulla on jo kokemusta vastaavantyyppisistä graafisen suunnittelun tehtävistä.

Toivomme sinulta Adobe Creative Cloud -ohjelmistojen ja Canvan osaamista. Ymmärrät ja osaat verkkosivujen suunnittelua ja verkkosivumateriaalien vaatimuksia.

Meillä pääset osallistumaan kampanjoiden suunnitteluun, asiakasviestintään ja myyntiä tukevien materiaalien kehittämiseen. 

Tarjoamme sinulle:

– Mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn – Luovan ja monipuolisen työn osana rentoa markkinointitiimiä

– Mahdollisuuden kehittyä tunnetun brändin parissa

– Hyvät henkilöstöedut (E- passi: liikunta – ja kulttuuriedut, hyvinvointituotteita ja -etuja) – Välittävän ja vakavaraisen työnantajan

Lisätiedot ja hakeminen

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2023 saakka, jonka jälkeen tehtävää voidaan mahdollisesti jatkaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae tehtävään viimeistään sunnuntaina 2.7. Liitä hakemukseen CV, portfolio ja palkkatoiveesi. Valitsemme haastateltavat hakuajan päätyttyä. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen hakemukset@unikulma.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostilla markkinointijohtaja Kaisa Skyttä, kaisa.skytta@unikulma.fi.