Graafinen suunnittelija / Yliopiston Apteekki

Haluatko työskennellä yrityksessä, joka tekee hyvää? Oletko armoitettu Adobe-velho & visuaalisuuden guru? Hyppysissäsi hioutuvat monet samanaikaiset projektit, ja ennen kaikkea hyväksi tyypiksikin sinua on kutsuttu? Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri hän, jota etsimme graafiseksi suunnittelijaksi Yliopiston Apteekin markkinoinnin tehotiimiin!

Hyvät lähtökohdat tehtävään

Mikä sinua odottaa

Innostuitko?

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 21.5.2023 mennessä ”Hae työpaikkaa”-painikkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästäsi saat tulevalta esihenkilöltäsi Piritta Äikäs-Kovasiiveltä to 11.5. klo 8.30-9 tai ke 17.5. klo 8-9. Pirittan tavoittaa edellä mainittuina aikoina numerosta 050-374 9250

Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja nyt jo yli 200 vuoden ajan olemme olleet kehittämässä suomalaista koulutusta ja tutkimusta. Vuosien varrella olemme kasvaneet, ja olemme tänä päivänä Suomen suurin apteekki. Konserniin kuuluu tällä hetkellä 17 toimipistettä sekä valtakunnallisesti palveleva verkkoapteekki. Meillä asioidessasi tiedät tekeväsi hyvää ja saavasi asiantuntevaa sekä ystävällistä palvelua 24/7. 

Terveydenhuoltoalan yrityksille ja organisaatioille tarjoamme useita eri palveluita, kuten lääkkeiden annosjakelua ja valmistusta. Asiakkaitamme ovat esim. työterveysasemat, lääkäriasemat ja hoivapalveluiden tuottajat.

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama apteekkikonserni ja kaikki tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Olemme mukana edistämässä koulutusta myös tarjoamalla vuosittain lähes sadalle farmasian opiskelijalle mielenkiintoisen harjoittelupaikan. Yliopiston Apteekille kuuluu myös yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin käytetään vuosittain yli neljä miljoonaa euroa. Tehtäviin kuuluu farmasian opiskelijaharjoitteluiden lisäksi lääkehuollon tutkimus ja harvinaisten lääkkeiden valmistus. Tämän ansiosta voimme varmistaa, että jokainen lääkkeitä tarvitseva saa asianmukaista hoitoa. 

Hae paikkaa.