Graphic Designer / Duunitori

Työpaikkakuvaus:

Hei graafikko, tule tekemään visuaalista duunia paremman työelämän puolesta!

Onko sinulla jo muutaman vuoden kokemus graafisesta suunnittelusta ja toteutuksesta? Kiinnostaako sinua rakentaa brändiä paremman työelämän puolesta? Oletko luova tyyppi, jolla riittää ideoita visuaalisiin ratkaisuihin sekä intoa viedä ne maaliin käytännössä? Hieno homma – meillä on juuri sinulle sopiva paikka auki!

Mistä työssä on lyhyesti kyse?

Duunitorin graafisena suunnittelijana suunnittelet ja tuotat visuaalisia materiaaleja erilaisiin tarpeisiin. Meillä pääset tekemään monenlaista aina tutkimuksista etusivun mainoksiin ja datan visualisoinnista meemeihin. Pelikenttääsi ovat tunnetun työelämäbrändimme oma alusta, markkinointi, viestintä, media ja tapahtumat.

Mikä Duunitori on?

Olemme Suomen suurin työnhakupalvelu ja pyrimme olemaan paras alusta työn ja tekijöiden kohtaamiseen. Tarjoamme työnhakijoille ja työnantajille erilaisia palveluita, kuten työpaikkailmoituksia, työnhakuvinkkejä, strategista työnantajakuvan kehittämistä sekä sisältö- ja rekrytointimarkkinointia. Taannoin meidät palkittiin vuoden parhaasta digitaalisesta sisältömarkkinoinnista.

Lisäksi olemme media: viime vuonna työelämämediamme keräsi yli kahdeksan miljoonaa lukukertaa, ja satoja sosiaalisen median ryhmiämme seuraa 700 000 suomalaista.

Tämän kaiken lisäksi olemme työelämän muutosvoima. Edistämme esimerkiksi helpompaa työnhakua, palkka-avoimuutta ja monimuotoisuutta.

Meitä duunitorilaisia on jo noin 90. Kasvamme jatkuvasti ja tähtäämme myös maailmalle. Toimimmekin jo Ruotsissa  nimellä Jobbland.

Koska yleisömme on valtava ja teemme monenlaista, meillä pääset hyödyntämään graafisen suunnittelun taitojasi poikkeuksellisen laajasti Duunitorin ja asiakkaidemme hankkeissa. Artikkelistamme voit lukea lisää siitä, missä kaikkialla työnjälkesi näkyisi.

Kenelle työ sopii?

Tällaista osaamista toivomme sinulla olevan:

Onko sinulla myös tällaista osaamista? Hieno juttu, mutta ei pakollista!

Millainen tiimi sinua odottaa?

Työparisi on visuaalinen suunnittelija. Teet tiiviisti töitä markkinointi-, viestintä- ja sisältötiimien sekä eri projektien tiimien kanssa.

Miten meillä tehdään töitä?

Työskentelemme yhteisöohjautuvasti, eli sinä ja tiimit teette monia päätöksiä itsenäisesti. Saat työhösi kunnon perehdytyksen ja tukea, mutta on myös tärkeää, että osaat priorisoida ja organisoida työtäsi sekä kysyä oma-aloitteisesti apua.

Pääset  tekemään laajasti hommia eri tiimien kanssa, joten tarvitset halua ja kykyä tehdä yhteistyötä sekä viestiä muille.

Meillä muutos on vakio ja kasvu nopeaa. Et siis säikähdä vauhdikasta menoa. Sinun ei tarvitse osata kaikkea tai olla valmis, kukaan meistä ei ole! Lupaamme, että Duunitorilla sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää – sekä meidän firmaamme että työelämää.

Duunitorilla saat vapautta ja vastuuta, mutta sinun ei tarvitse jäädä yksin. Meillä työnantaja välittää aidosti työntekijöistä ja tulokset syntyvät yhdessä.

Työporukkamme on yhteisöllinen. Juhlistamme onnistumisia, ja tarjolla on monenlaista yhteistä tekemistä, kuten pelailua, kulttuuria ja jokaviikkoisia treenejä ammattivalmentajan johdolla.

Missä teemme töitä?

Kiva toimistomme sijaitsee Helsingin Sörnäisissä, ja ensi vuonna muutamme upouuteen Lyyra-taloon Hakaniemeen. Teemme töitä joustavasti toimistolla ja etänä. Tiimit sopivat keskenään, missä työskentelevät.

Kiinnostuitko meistä? Mahtavaa – emme malta odottaa, että kuulemme sinusta!

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana, joten kannattaa hakea pian. Se käy onneksi helposti!

Voit hakea tätä työtä ilman CV:tä ja hakemuskirjettä. Vastaa vain muutaman kysymykseen, jotka löydät tämän ilmoituksen alta. Valitsemme haastatteluun tulijat vastausten perusteella. Kysymme myös työnäytteitä ja linkin LinkedIn-profiiliisi, jotta voimme tutustua tarkemmin osaamiseesi ja kokemukseesi.

Haluatko jutella tehtävästä tarkemmin? Tavoitat meidät parhaiten soittamalla torstaina 4. elokuuta klo 13–16 tai keskiviikkona 10. elokuuta klo 13–15 tai sähköpostilla:

Miten haku etenee?

Palkka

€ 3 200–3 700 €/kk

Tarkka palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Lisäksi saat ePassille vuosittain reilusti saldoa, jota voit käyttää niin lounaisiin, hyvinvointiin, kulttuuriin kuin työmatkoihinkin.

Hae paikkaa.