Harjoittelija, Graafinen suunnittelu

Haemme Brändi-yksikköön Helsinkiin tai Turkuun

GRAAFISEN SUUNNITTELUN HARJOITTELIJAA

Työtehtäviisi kuuluvat Työterveyslaitoksen markkinointi- ja viestintämateriaalien tuottaminen yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa sovittujen brändilinjausten mukaisesti. Tehtäväsi painottuvat aineistojen tuotanto- ja viimeistelytöihin. Taitojesi mukaan voit osallistua myös sosiaalisen median sisällöntuotantoon. Tulet työskentelemään vastaavan graafikkomme ohjauksessa, osana viestintä- ja markkinointiyksikköä. Työsi on itsenäistä ja omatoimista.

Tehtäviäsi ovat esimerkiksi

– kampanja- ja esitysmateriaalien laatiminen,

– kuvavaihtoehtojen etsiminen ja kuvankäsittelytyöt sekä

– graafien ja bannereiden suunnittelu ja tuotanto.

Odotamme sinulta

– graafisen suunnittelun opintoja (tai vastaavaa koulutusta).

– suunnitteluohjelmistojen hyvää hallintaa (Adobe Illustrator, InDesign ja Photoshop).

– MS Officen sujuvaa hallintaa (Word, Excel, Outlook ja PowerPoint).

Eduksesi katsotaan

– videoiden editointiohjelmistojen ja Instagramin hallinta.

– kiinnostus mainontaan tai kokemusta mainonnan suunnittelusta (erityisesti somemainonta).

Henkilönä olet huolellinen ja tarkka, ja kykenet pitämään langat jämäkästi käsissäsi. Hyvät vuorovaikutustaidot auttavat sinua toimimaan yhteistyössä esimerkiksi oman tiimisi sekä muun organisaation henkilöstön kanssa. Osaat mukautua uusiin, yllättäviin tilanteisiin ja toimit positiivisella asenteella myös viime hetken muutostilanteissa. Suomen kielen erinomainen hallinta on edellytys työssä onnistumiselle.

Tarjoamme sinulle harjoittelupaikan, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi kotoisassa 30-hengen Brändi-yksikössämme. Moniammatillisessa ympäristössä opit samalla paljon myös työhyvinvoinnista, -terveydestä ja -turvallisuudesta. Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6-21) ja etätyömahdollisuus sekä hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, lounasetu sekä mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan.

Harjoittelu alkaa joulukuussa ja kestää 15.6.2023 asti. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen TES:n mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n ja portfolion kera viimeistään 4.12.2022. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Visiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 530. Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

WWW-osoite http://www.ttl.fi
Yhteystiedot Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Minna Kolehmainen (minna.kolehmainen@ttl.fi, 050 313 6424).
Työpaikan osoite Topeliuksenkatu 41 b, Helsinki, 00250 HELSINKI
Työ alkaa Sopimuksen mukaan joulukuussa 2022
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto 6 – 12 kk
Haku päättyy 04.12.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty 22.11.2022
Ilmoitusnumero 11721132

Hae paikkaa.