Harjoittelupaikka / Suomen Muotoilusäätiö

Suomen Muotoilusäätiö etsii vuoden 2023 palkallisiin projektityöharjoitteluihin muotoilun opiskelijoita. Harjoittelijat osallistuvat yritysprojekteihin muotoilijoiden ja tuotekehityksen asiantuntijoiden johdolla. Harjoittelujen kesto vaihtelee sopimuksen mukaan. Osaan projekteista mahdollisuus pitempiaikaiseenkin harjoittelusuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu mm. teollista muotoilua, visuaalista muotoilua, palvelumuotoilua, tuotesuunnittelua, viestintää ja muotoilun edistämistyötä Säätiön tapahtumissa.

Hakijoilta odotetaan erityisesti ryhmätyötaitoja ja paineensietokykyä sekä innovaatiokykyä ja oma-aloitteisuutta. Hakijan tulee hallita ainakin Adobe photoshop, Illustrator, Indesign sekä Rhinoceros (tai jokin muu vastaava mallinnusohjelma). Varsinainen työpiste sijaitsee Lahden tiedepuistossa, mutta työtehtäviä pystyy hoitamaan osittain myös etänä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, portfoliosi ja CV viimeistään ti 21.12.2022. mennessä osoitteeseen: heli.poyry(at)designfoundation.fi. Osa projekteista alkaa jo alkutalvesta ja osa on kesäprojekteja.

Ole nopea! Sillä rekrytointi voidaan aloittaa jo hakuaikana.

Suomen Muotoilusäätiö