Interior Workspace Design / JLL

Haluatko suunnitella tulevaisuuden tiloja?

Oletko kiinnostunut työn tulevaisuudesta ja miten tilat tukevat uusia tapoja tehdä töitä? Viihdytkö kansainvälisessä työympäristössä, joka kasvaa ja kehittyy tarjoten sinulle mahdollisuuksia kehittää itseäsi eteenpäin? – Jos vastasit kyllä, hae meille töihin!

Etsimme nyt Sisustusarkkitehtia, joka on valmis luomaan toimitilojen visuaalisia tilakonsepteja ja suunnittelemaan niitä itsenäisesti osana kiinteistökehitys-, projektinjohto- ja design-tiimiämme.

Edellytämme sisustusarkkitehdin koulutusta, rutinoitunutta ArchiCAD:in käyttöä ja hyvää Adobe Photoshop ja InDesign sekä MSOffice -osaamista. Toivomme hakijalta vähintään 5 vuoden kokemusta sisustusarkkitehtisuunnittelusta, sujuvaa englannin kielen taitoa ja kokemusta sisustussuunnitteluprojektien vetämisestä. Katsomme eduksi kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta ja myynnin tuesta.

Tarjoamme nuorekkaan ja kansainvälisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään kiinteistöalan huippuammattilaisten kanssa. Tavoitteemme on visioida ja toteuttaa yhdessä asiakkaidemme kanssa työympäristöjä, jotka vastaavat tulevaisuuden vaatimuksia. Toimitilamme sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa, jossa saat vapaasti työskennellä aina kun sinulle parhaiten sopii.

JLL Suomen tärkein voimavara on henkilöstömme. Jokaisen yksilön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat avaimet menestykseemme. Työntekijöidemme työhyvinvointi rakentuu poikkeuksellisen hyvän, kannustavan työilmapiirin ja henkilöstön keskinäisen luottamuksen pohjalle. Työn tekemistä tukevat laadukkaat työvälineet, viihtyisä työympäristö sekä avoin johtamiskulttuuri. JLL haluaa mahdollistaa jokaisen työssä kehittymisen ja loistamisen sekä uudet ja innostavat työmahdollisuudet.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 4.3.2022 mennessä. Jätä hakemus, portfolio ja CV oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sofia Jakas, sofia.jakas@eu.jll.com, p. +358 50 328 9305