Johtava asiantuntija / Design for Customer Experience / LAB-ammattikorkeakoulu

Tule joukkoomme Muotoiluinstituuttiin vahvistamaan Design-vahvuusalueen monialaista TKI-toimintaa (tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta) ja kehittämään asiakas- ja käyttäjälähtöistä muotoilua LABin strategian ja vahvuusalueiden tiekarttojen mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu Customer Experience teemakokonaisuuden rakentaminen ja kehittäminen sekä julkaisutoiminta.

Odotamme sinulta: 

Edellytämme tulevaisuusorientoitunutta ja sparraavaa työotetta, vahvaa tiimityökykyä rakentaa kehittämishankkeita yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa sekä hakea niihin rahoitusta. Tarjoamme merkityksellisen työn ja osaavien kollegoiden verkoston jatkuvasti kehittyvässä ja uudistuvassa toimintaympäristössä. Tuemme kaikkia työntekijöitämme ylläpitämään ja kehittämään osaamistaan.

Vakituinen tehtävä alkaa 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan. LAB-ammattikorkeakoulun toimipaikat ovat sekä Lahdessa ja Lappeenrannassa. Kotikampuksesi on Lahden kampus. Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen järjestelmämme kautta 9.1.2022 klo 23:59 mennessä.