Jr. UX Designer / Buildie

Buildie on vuonna 2015 perustettu ohjelmistoalan kasvuyhtiö, joka on saavuttanut vain muutamassa vuodessa markkinajohtajuuden alansa palveluntarjoajana. Buildien missio on parantaa infrarakentamisen laatua. Tarjoamme markkinoiden helppokäyttöisimmän ja kattavimman kenttätyökalun infran hallintaan. Kasvamme jatkuvasti ja etsimme uusia työkavereita iloiseen joukkoomme. Liity nyt Buildien rentoon, mutta kunnianhimoiseen porukkaan, jossa jokaisessa maanantaissakin on ripaus perjantaita!


Etsimme Jr. UX Designeria Buildieen! Tuotteen eri ominaisuudet ja useat erilaiset käyttäjäryhmät tarjoavat herkullisen mahdollisuuden päästä oppimaan lisää UX-työstä. Tehtäväkenttä on monipuolinen ja mikä parasta – sinun myötäsi ”yhden hengen bändistä” tulee UX-tiimi!
Tule Jr. UX Designeriksi Buildieen


Buildiella asiakaslähtöisyys on ollut alkuajoista lähtien kriittisen tärkeässä roolissa ja asiakastyytyväisyytemme onkin erittäin korkealla tasolla. UX-tiimi on ollut toistaiseksi ”yhden hengen bändi” eli sinun myötäsi tiimi täydentyy 2-jäseniseksi kokoonpanoksi. Tulet kokeneen UX Designerin, Joni Tarhosen, kollegaksi ja tarjolla tulee olemaan runsaasti tukea ja oppia Jonin vahvuuksista, kuten muotoiluajattelusta ja UI-suunnittelusta. Buildien Jr. UX Designerina pääset tekemään monipuolista UX-työtä, kuten tutkimusta ja analyysiä, käyttöliittymäsuunnittelua, prototyyppejä ja rautalankamalleja. Tulet toimimaan hyvin läheisesti asiakkaidemme sekä eri Buildien tiimien kanssa.


Onnistuaksesi Buildiella ja kasvaaksesi entistä paremmaksi suunnittelijaksi arvostamme uteliaisuutta, ennakkoluulottomuutta ja rohkeutta, joita tarvitset ”ensimmäisen ajatuksen” haastamiseen ja eri näkökulmien löytämiseen. Tuotteessamme on monta pääominaisuutta ja käyttäjäryhmät ovat myös erilaisia keskenään, joten halu ymmärtää laajasti eri aspekteja on tärkeää. Tässä positiossa monimutkaisen asian yksinkertaistaminen on työn suola, kuten Joni usein kiteyttää. Buildiella annetaan työkalut, tukea ja tilaa kasvaa rohkeaksi designeriksi – sinulta toivomme mainitsemamme kaltaista ajattelutapaa ja halua panostaa aina hyvin tehtyyn tutkimustyöhön.


Lisäksi toivomme sinulta halua auttaa buildielaisia ottamaan muotoiluajattelun periaatteita entistä paremmin haltuun kaikessa tekemisessä. Joni on ansioituneesti saanut muotoiluperiaatteiden hyödyntämisen aluilleen Buildien sisällä. Voimme rehellisesti sanoa ääneen ettemme ole täydellisiä, mutta olemme kehityksen polulla ja tavoitteenamme on tulla aidosti entistä kypsemmäksi yritykseksi muotoiluajattelun osalta. Mittaamme kehitystämme muun muassa Nielsen Norman Groupin UX maturiteetti -tasotestin avulla. Teimme alkuvuodesta ko. tasotestin saaden tulokseksi 3-4, olemme siis ”muotoutuvan” (emergent) ja ”strukturoidun” (structured) välimaastossa. Asiat ovat lähteneet jo rullaamaan yritystasolla ja UX-maturiteetin näkökulmasta, mutta vielä on hieman matkaa siihen, että ollaan systemaattisempia ja tehokkaampia.


Tutustu tästä Jonin tekemään ”designer to designer”-portfolioon, jonka hän on tehnyt varta vasten tulevalle Jr. UX Designer -työkaverilleen. Oletko se sinä?


Buildiella pääset…


Toivomme sinulta:

Lisätiedot ja hakuohjeet
Jos haluat kysyä jotain, laita Jonille vaikka viestiä Whatsappiin tai Figmaan. Saa toki myös soittaa tai meilata. Joni Tarhonen, UX Designer, puh. +358 44 0677045, joni.tarhonen@buildie.fi.


Palkkaluokka on 2500-3500 € / kk, perustuen tehtävänkuvaan ja aikaisempaan työkokemukseen.
Haethan viipymättä, sillä rekrytointiprosessi etenee sitä mukaan, kun vastaanotamme hakemuksia. Tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa tästä!

Lue koko ilmoitus täältä: https://www.buildie.fi/rekry-jr-ux-designer/