Julkaisugraafikko / Martinex

Haemme nyt julkaisugraafikkoa Martinexin bränditalolle! 

Martinex-konserni on suomalainen perheyhtiö, jonka toiminta kattaa laadukkaiden sisustus- ja kodintarvikkeiden, leikkikalujen, pelien, tekstiilien ja laukkujen valmistuksen ja maahantuonnin. Lisäksi se toimii tukkuliikkeenä ja on yksi Suomen monipuolisimmista verkkokauppatoimijoista. Yritys kehittää omia tuotebrändejä kuten Aarikka, Baking by Martinex, Ma-ia Family, Peliko (Afrikan Tähti, Smart10), ja on lisäksi lisenssihaltija monille tunnetuille tuotemerkeille, mm. Muumi, Mauri Kunnas ja Peppi Pitkätossu. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 28 M Eur, sen palveluksessa oli 75 henkilöä ja sen tuotteita vietiin yli 50 maahan. 

Työn kuvaus:

Julkaisugraafikkona työskentelet graafisen suunnittelun ja taittamisen parissa ja päätehtävinäsi onkin tuottaa laadukasta jälkeä Martinexin eri sesonkeina julkaistaviin kuvastoihin, taittaa myyntiesitteet, uutiskirjeet sekä bannerit ja mainokset.

Olet graafisen alan ammattilainen, ja olet työssäsi tehokas, huolellinen sekä täsmällinen. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja nopeatempoisiakin, joten ajankäytön hallinta ja aikatauluissa pystyminen on erittäin tärkeää. Olet työssä tiiviissä vuorovaikutuksessa muun suunnittelutiimin kanssa, mutta työskentelet paljon myös itsenäisesti eri suunnitteluohjelmia käyttäen. 

Työskentelet osana Martinexin omaa markkinointitiimiä, joten saat työllesi ammattitaitoisten kollegoiden vahvan tuen. Tehtävään etsitään pitkäaikaista työntekijää. Työaika on joustavasti arkisin klo 7-17 välillä. 

Tarjoamme:

Tässä roolissa pääset toteuttamaan osaamistasi ammattitaitoisen tiimin ympäröimänä ja tarjoamme upean mahdollisuuden urakehityksellesi. Saat käyttöösi ajanmukaiset hyvät työvälineet ja työhösi annetaan kattava perehdytys.

Työskentelet osana Martinexin bränditaloa, jonka ytimessä on perheyrityksen arvomaailma ja rakastetut, vaalitut brändit kuluttajatuotteineen. 

Odotamme:

Odotamme työhön valittavalta henkilöltä dynaamista työskentelyotetta ja vahvaa ajankäytön hallintaa työtehtäviesi suhteen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, sillä tiedon tulee kulkea tiimin sisällä saumattomasti, mutta olet tehokas myös itsenäisesti suoritettavassa työssä. Monipuolisten työtehtävien keskellä siedät myös pientä painetta ja olet hyvä priorisoimaan työtäsi.

Ammattilaisena sinulla on eri suunnitteluohjelmien käyttötaito hyvin hanskassa, ja tässä työssä työskenteletkin pääasiassa InDesign, Photoshop ja Illustrator -ohjelmien parissa. Työtehtävien sisältäessä mainosten ja myyntiesitteiden taittoa, odotamme sinulta kykyä asettua kuluttajan asemaan ja sinulla on kaupallista ajattelukykyä ja visuaalista silmää.

Odotamme sinulta muutaman vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja toivomme sinulta löytyvän työtä tukeva koulutus.

Hakuprosessi

Kiinnostuitko? Hienoa! Hakuaikaa on 30.12. saakka, mutta ethän odota, vaan lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Liitäthän hakemukseesi työnäytteitä/portfoliosi linkkinä tai liitteinä. 

Huomioithan, että tulemme tekemään soveltuvuusarvion osana hakuprosessia ennen rekrytointipäätöstä. 

Yhteyshenkilö: 
Jan Lindgren, p. 0207 129 602 (arkisin klo 9-17), jan.lindgren@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: 
Turku, Varsinais-Suomi
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työaika: 
Kokoaikainen, Kokopäivätyö
Työn kesto: 
Yli 12 kuukautta
Palkkaus: 
Sopimuksen mukaan
Paikkojen lkm: 
1

Hae paikkaa.