Julkisen taiteen koordinaattori / Seinäjoen kaupunki

Oletko etsimämme luova osaaja?

Seinäjoen kaupunki hakee vakituiseen työsuhteeseen julkisen taiteen koordinaattoria. Etsimme ammattilaista, jolla on kokemusta julkisen taiteen hankkeista ja innostusta kehittää julkista taidetta Seinäjoella.

Julkisen taiteen toiminta on kasvanut voimakkaasti Seinäjoen kaupungissa. Vuonna 2022 hyväksytty julkisen taiteen periaateohjelma ja maininnat kaupunkistrategiassa takaavat julkisen taiteen aseman vakiintuneena osana saavutettavia taide- ja kulttuuripalveluita ja kaupunkiympäristön rakentamista. Uuden asema-alueen rakentamisen ja muiden käynnissä olevien hankkeiden myötä julkinen taide on yhä tiiviimpi osa kasvavan maakuntakeskuksen kehittymistä. Seinäjoella julkisen taiteen koordinaattorina toimiessasi olet avainroolissa tämän työn edistämisessä. Seinäjoen julkisen taiteen kentällä perusrakenteet ovat kunnossa – työssäsi kehität niitä ja toteutat monenlaisia taidehankkeita toimivassa yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa.

Julkisen taiteen koordinaattorina toimit taideasiantuntijana rakennushankkeiden työryhmissä sekä suunnittelet ja edistät uusia ja käynnissä olevia taidehankkeita. Keskeisiä työtehtäviä ovat hankkeiden koordinointi, niistä viestiminen ja monialaisen yhteistyön sujuvoittaminen. Julkinen taide kuuluu Seinäjoella pääosin kaupungin taidekokoelmaan. Koordinaattorina sinulla on myös kokoelman ylläpitoon ja kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Odotamme sinulta:

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Katsomme hakijalle eduksi museoalan opinnot tai muun osaamisen kokoelmatyön parissa sekä talonrakennuksen, yhdyskuntatekniikan ja kaavoituksen prosessien tuntemuksen.

Julkisen taiteen koordinaattorin toimi on uusi ja yhteinen kulttuuripalveluiden ja kaupunkiympäristön hallinnon tulosalueiden kesken. Julkisen taiteen koordinaattori tulee osaksi Seinäjoen taidehallin tiimiä ja työpiste sijaitsee upeassa taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää pääasiassa Seinäjoella paikan päällä työskentelyä.

Tarjoamme vakituisen työn osana innostunutta ja sitoutunutta moniammatillista työyhteisöä sekä Seinäjoen kaupungin tarjoamat henkilökuntaedut.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Koeaika on 6 kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän aloittamista. Työ alkaa viimeistään 1.1.2023. Työaika on 36,25 h/vko. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Seinäjoki on savuton työpaikka.

Tule tekemään kanssamme vaikuttavaa työtä! Hae työpaikkaa 9.10.2022 klo 23.59 mennessä Kuntarekryssä. Myöhässä tulleita hakemuksia ei huomioida haussa.

Lisätiedot

Taidekuraattori Sanna Karimäki-Nuutinen
p. 040 774 8560
sanna.karimaki-nuutinen@seinajoki.fi.

www.seinajoki.fi/julkinentaide

www.seinajoentaidehalli.fi

www.kalevannavetta.fi