Junior Electronics Designer / Comatec Automation

Löytyykö sinulta aitoa kiinnostusta elektroniikkaa kohtaan? Oletko valmistunut tai opintojesi loppuvaiheella oleva itsenäinen ja innokas tekijä, joka on motivoitunut oppimaan uutta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior Electronics Designer!

Etsimme sinua 
Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme Comatec Automation Oy:lle Junior Electronics Designeria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Comatecille Clevryn kautta. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.

Junior Electronics Designerina pääset työskentelemään teollisuusasiakkaiden monipuolisissa tuotekehitysprojekteissa ja osaltasi olet takaamassa suomalaisen teollisuuden kansainvälistä kilpailukykyä. Toteutat yhdessä suunnittelutiimin kanssa elektroniikan kokonaisvaltaisia suunnitteluprojekteja asiakasvaatimuksista toimiviksi kokonaisuuksiksi. Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on aito kiinnostus elektroniikkaa kohtaan, olet tutustunut johonkin piirikaaviosuunnitteluohjelmaan sekä olet hankkinut aikaisempaa projektikokemusta suunnittelusta. Voit olla valmistunut tai opintojesi loppuvaiheella oleva itsenäinen ja innokas tekijä, joka on motivoitunut oppimaan uutta.

Asiakasyritys 
Comatec Group on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Comatec Group työllistää yli 500 asiantuntijaa 20 paikkakunnalla neljässä eri maassa. Yrityksellä on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin.
Comatec Group tunnetaan erityisesti kyvystä toteuttaa teknologiateollisuuden mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun liittyviä haastavia toimeksiantoja. Heidän ratkaisunsa perustuvat yli kolmenkymmenen vuoden kokemukseen, ammattitaitoon ja rohkeuteen. Comatec Groupin tavoitteena on jatkaa vahvaa kasvua sekä olla alan halutuin yhteistyökumppani. Lisätietoa yrityksestä: https://www.comatec.fi/

Pääasialliset tehtävät 
– Työskentelet elektroniikkasuunnittelijana teollisuusasiakkaiden tuotekehitysprojekteissa
– Osallistut yhdessä suunnittelutiimin kanssa kokonaisvaltaisiin suunnitteluprojekteihin

Odotamme sinulta 
– Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK/DI)
– Osaamista jostakin piirikaaviosuunnitteluohjelmasta (esim. PADS)
– Aikaisempaa projektikokemusta suunnittelusta, esim. omat harrasteprojektit
– Hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi sekä kirjallisesti että suullisesti
– Aitoa kiinnostusta elektroniikkaa kohtaan ja halua oppia uutta
– EMC -testausosaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle 
– Mahdollisuuden olla mukana työskentelemässä mielenkiintoisten projektien parissa
– Tilaisuuden kehittyä monipuoliseksi ammattilaiseksi
– Urapolun, jossa pystyt suuntaamaan juuri sinua kiinnostaviin projekteihin
– Mahdollisuuden kehittyä sekä hurmata asenteellasi ja osaamisellasi
– Joustavat työajat ja mahdollisuuden tehdä töitä myös etänä
– Hyvän perehdytyksen ja edellytykset osaamisen kehittämiseen

Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 12.12.2021, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa@clevry.com). 

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. 

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 
Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 

Lisätietoa Clevrystä 
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!