Junior UX/ UI Designer / Design VA / Academic Work

Design VA etsii joukkoonsa innokasta ja motivoitunutta Junior UX/UI Designeria mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin käyttöliittymä- ja käyttäjäkokemussuunnitteluun. Design VA palvelee pääsääntöisesti ohjelmistotaloja UI ja UX käyttäjäkokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelussa sekä tekee markkinoinnin konsultointia ja graafista suunnittelua. Tässä roolissa pääset monipuolisten työtehtävien ja projektien kautta kehittymään käyttöliittymä- ja käyttäjäkokemussuunnittelijana sekä halutessasi ottamaan enemmän vastuuta tavallisten työtehtävien lisäksi. 

Kuvaus

Junior UX/UI Designerin roolissa pääset työskentelemään asiakasprojektin eri vaiheissa, asiakastarpeen selvittämisestä ja arvioinnista loppuvaiheen käyttöliittymäsuunnitteluun ja prototyypin tekemiseen. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa asiakastarpeen arviointi, potentiaalisten käyttäjien selvittäminen sekä käyttöliittymäulkoasujen suunnittelu ja valmistelu. Tässä tehtävässä pääset tekemään tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa, verkostoitumaan sekä kehittämään ja syventämään yhteistyötä heidän kanssaan.

Tarjoamme

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Työtehtävä

Etsimällämme henkilöllä on

Työntekijänä olet

Muuta tietoa

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Design VA Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Design VA Oy palvelee ohjelmistotaloja UI ja UX käyttäjäkokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelussa, kuten verkkosivustojen, -kauppojen sekä applikaatioiden ulkoasun ja käyttäjäkokemuksen suunnittelussa. Lisäksi Design VA konsultoi ja sparraa Pk-yrityksiä markkinoinnissa ja auttaa yrityksiä tekemään tuloksellisempaa markkinointia.