Kaupallinen tuottaja / Design Union

Etsimme kaupallista tuottajaa!

Kuopion Rouvasväenyhdistys on aatteellinen, jo vuonna 1860 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ja tukea nykyisin luovia toimialoja, muotoilua, käsityötä, käsi- ja taideteollisuutta, kulttuuria, taidetta sekä hyvinvointia.

Yhdistyksellä on alusta saakka ollut vahva yhteiskunnallinen rooli ja se on auttanut naisia työelämään sekä kouluttanut suunnittelemaan, kehittämään ja myymään omia tuotteita. Nyt työ jatkuu uudessa ajassa.

Tärkeimpiä palveluitamme ovat Kuopion Muotoiluakatemia ja Design Union. Teemme aktiivisesti töitä merkittävien, kansainvälisten verkostojen kanssa. 

Haemme nyt kokoaikaiseen työsuhteeseen luovaa, kehittämishaluista, myyntihenkistä sekä tulostavoitteista kaupallista tuottajaa Design Unionin kaupalliseen tiimiin.

Oletko luova ja idearikas muotoilun ammattilainen, sekä samalla kaupallinen ja tulostavoitteellinen myynnin osaaja?

Onko sinulla jo muutamien vuosien kokemusta uusasiakashankinnasta, myynnistä sekä projektien hallinnasta

Oletko tarkka, järjestelmällinen ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä olet myös joustava ja jaksat hymyillä kiireenkin keskellä? Jos tunnistat itsesi näistä, voit olla etsimämme henkilö!

Toivomme kaupalliselta tuottajalta: 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän muotoilun ja luovan talouden alalla, paikan pienessä mutta tarmokkaassa start up -henkisessä työyhteisössä jolla on pitkät perinteet ja arvot omaava yhdistys taustalla, paikan jossa olet keskeisessä roolissa kehittämässä Design Unionin liiketoimintaa, muotoiluverkostoa, asiakashankintaa sekä luovien alojen työmahdollisuuksia Suomessa. 

Haemme ensisijaisesti kaupallista tuottajaa Design Unionin Kuopion toimistolle, tämä ei ole kuitenkaan välttämättömyys. Roolia voi hoitaa myös muualta Suomea, edellyttäen kuitenkin matkustusvalmiutta Kuopiossa. Aloitus: 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Design Unionin toiminnanjohtaja Eija Tanninen-Komulainen, puh. 044 731 8000. Hae tehtävää su 24.4.2022 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen eija.tanninen-komulainen@designunion.fi