Kaupunkimuotoilija / WSP Finland

WSP Finland
WSP Finland

Etsimme joukkoomme kaupunkimuotoilijaa, jota inspiroi käyttäjälähtöinen kehittäminen ja julkisen ympäristön muotoilu. Tule kehittämään kanssamme hyvinvointia ja mielihyvää tuottavia kaupunkeja ja kotikulmia!

Design Studio on WSP Finlandin sisäinen muotoilun yksikkö, jossa teemme kaupunkimuotoilua ja valaistussuunnittelua. Työssämme tärkeitä arvoja ovat suunnitteluratkaisujen kestävyys ja korkea visuaalinen laatutaso. Toimimme aktiivisena linkkinä asiakkaiden, suunnittelun ammattilaisten ja käyttäjien välillä. Tuomme omaa osaamistamme niin yksikkömme omiin kuin WSP Finlandin muihin monialaprojekteihin. Tutustu uusimpiin töihimme portfoliosta https://www.wsp.com/fi-FI/palvelut/design-studio.

Sinun työpäiväsi

Tässä tehtävässä pääset kehittämään kestäviä ja ekologisia kaupunkiympäristöjemme ratkaisuja monissa eri aihepiireissä. Muotoilun asiantuntijana sinun portfoliosi sisältö vaihtelee visioivista hankesuunnitelmista tarkemmin määriteltyihin silta-, infra- ja liikennesuunnittelun hankkeisiin. Työviikkoosi mahtuu yhdistelmä projektikokouksia, vuorovaikutteisten työpajojen suunnittelua ja fasilitointia, suunnitelmien luonnostelua sekä 3D -ohjelmistolla ja Autocadilla tapahtuvaa muotoilua ja piirustusten tekoa. Työsi jälki näkyy kalusteissa ja erilaisissa rakenteissa, opastussuunnitelmissa sekä kaupunkien ja projektien designmanuaaleissa.

Haluamme kuulla sinusta

Tehtävässä onnistumiseen tarvitset vähintään amk tasoisen loppututkinnon, opintosuuntana esim. teollinen muotoilu/ muotoilu. Tuot meille uusien ideoiden lisäksi näkemystäsi kaupunkisuunnittelusta, jota olet hankkinut työskentelemällä aiemmin vastaavissa tehtävissä tai osoitat muutoin vahvan kiinnostuksesi. Olet käyttänyt AutoCadia ja osaat hyödyntää muitakin digitaalisia työvälineitä monipuolisesti, esim. Adobe CC, MS Office ja Rhinoseros. Pärjäät työssäsi sekä suomen- että englannin kielellä. Tiedät viihtyväsi osan työajastasi asiakastyössä ja aktiivisena osallistujana moninaisissa vuorovaikutus tilanteissa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä monialaisten hankkeiden parista. Työpaikkana meille tärkeitä asioita ovat; avoin ja osallistava työilmapiiri, jatkuva osaamisen kehittäminen ja monipuoliset uramahdollisuudet sekä vapaus ja vastuu. Seuraamme aktiivisesti alan kehitystä ja opimme uutta. Yksikkömme toiminta perustuu sitoutuneeseen työskentelyyn ja jatkuvaan kiinnostukseen uuden kehittämisestä. Emme tyydy vain parantamaan olemassa olevaa, vaan tutkimme alati mahdollisuuksia löytää uusia rohkeita ja innovatiivisia ratkaisuja. Toimintatapaamme kuuluu vuorovaikutteinen työskentely yhdessä eri sidosryhmien ja loppukäyttäjien kanssa.

Työsuhde voi alkaa välittömästi tai voimme sopia aloituksen sinun aikataulusi mukaan. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Pasilan Triplassa, mutta työn tekeminen onnistuu joustavasti myös osittain etänä.

Kerro meille mitkä ovat sinun intohimosi alueita kaupunkisuunnittelussa?

Lähetä meille ansioluettelosi, hakemuskirjeesi ja portfoliosi viimeistään 8.3.2022 mennessä. Jos jokin asia jäi askarruttamaan, ota yhteyttä projektijohtajaan Pia Salmi, p. 040 7206571, pia.salmi@wsp.com. Pian soittoajat ovat 24.02 klo 13.00-15.00 tai 01.03 klo. 9.00-11.00 Muina aikoina kysymyksiisi vastaa rekrytointiasiantuntija Vivi Stening, puh. 0500 773755 tai vivi.stening@wsp.com.

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys. Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuuden elinympäristöä. Yli 700 asiantuntijaamme eri puolilla Suomea, joista noin 170 henkilöä Oulussa, johtaa ja konsultoi projekteja sekä suunnittelee ja muotoilee rakennettua ympäristöä viihtyisäksi. Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee noin 54 000 asiantuntijaa ympäri maailmaa.