Käyttöliittymäsuunnittelija / HSL

Oletko käyttöliittymien kehittämisen ammattilainen, joka haluaa päästä vaikuttamaan joukkoliikenteen digitaalisten palvelujen suunnitteluun? Hienoa, sillä nyt juuri tämä tehtävä on tilaisuus siihen.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen sinua

KÄYTTÖLIITTYMÄSUUNNITTELIJA

Työskentelet digitaalisten asiakaskanaviemme HSL-sovelluksen ja HSL.fi:n parissa ja tuot tiimiin osaamista digitaalisesta muotoilusta ja käytettävyydestä. Varmistat omalta osaltasi, että palvelukehityksemme toimii asiakaslähtöisesti. Voit olla joko urasi alussa tai jo kokeneempi käyttöliittymäsuunnittelija. Tämä on upea tilaisuus päästä kehittämään laajalla vaikuttavuudella joukkoliikenteen digipalveluja! Tehtävä on määräaikainen neljäntoista (14) kuukauden työsuhde.

Työssä suunnittelet HSL-sovelluksen ja HSL.fin uusia toiminnallisuuksia, jotka syntyvät liiketoiminnan tarpeiden ja asiakasymmärryksen kautta. Työhösi kuuluu rautalankojen ja prototyyppien tekeminen sekä visuaalisesti viimeistellyt ratkaisut. Tämän lisäksi osallistut työpajoihin, käytettävyystestauksiin, analytiikan seurantaan sekä laadun varmistukseen, joilla takaamme, että palvelut on toteutettu suunnitellulla tavalla. Työ sijoittuu HSL:n Teknologia-tulosalueelle Asiakaskanavat-yksikköön. Lähimpiä työkavereitasi ovat muut käyttöliittymäsuunnittelijat, palvelumuotoilijat, tuoteomistajat ja liiketoimintaomistajat.

Pääset tekemään työtä vahvalta pohjalta, sillä sekä HSL-sovellus että HSL.fi ovat keränneet kunniaa mm. Grand One -palkintogaalassa. Tämän lisäksi uudistamme digitaalisia palvelujamme entistäkin paremmiksi siirtymällä lähiaikoina tilipohjaiseen toimintamalliin, jota käyttävät kaikki HSL:n palvelut. Tilipohjaisuuteen siirtyminen on vahvasti läsnä myös sinun työssäsi.

Käyttöliittymäsuunnittelijana työsi sisältää mielenkiintoisia kokonaisuuksia:

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, työsuhdematkalipun, laajan työterveyshuollon, ergonomiset työvälineet, lounasedun sekä tukea vapaa-ajan liikkumiseen ja kulttuuririentoihin. Monipaikkainen työ ja joustava etätyö tukevat sujuvaa työskentelyä. Toimistollamme on viihtyisät ja monipuoliset tilat työskentelyyn ja työkavereiden kohtaamiseen.

Meidän joukkueessamme pääset näyttämään ja käyttämään osaamistasi tulevaisuuden palvelujen kehittämisessä. Yhdessä me luomme toimivan Helsingin seudun liikkumisen ja sykkeen. Meillä on eri alojen asiantuntijoita puhaltamassa yhteen hiileen ja tavoitteemme on olla alamme paras asiantuntija.

Tehtävän kuukausipalkka on 3788 – 4091 euroa riippuen aiemmasta työkokemuksesta. Lisäksi voit osaamisen ja tavoitteiden saavuttamisen perusteella itse vaikuttaa palkan kehittymiseen.

Tehtävä on työsuhteinen ja määräaikainen 14 kuukauden työsuhde ja aloitusajankohta on tammikuu 2023.

Lähetä hakemuksesi 11.12.2022 mennessä. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi sekä portfolio, jossa esittelet aiemmin suunnittelemiasi käyttöliittymäratkaisuja.

Hae paikkaa.