Kesätyö: UX Designer / Telia

Haluatko olla mukana suunnittelemassa palveluja, joita miljoonat suomalaiset käyttävät? Onko hyvä käyttö kokemus yksi tärkeimmistä draivereista sinulle työssä? 

Seuraava mahdollisuutesi 

Nimeni on Marco Suvanto ja vedän Telia Finlandin design-tiimiä, jossa on palvelumuotoilijoita ja UX designereita . Kehitämme Telian digitaalisten palvelujen asiakas- ja käyttökokemusta. S uunnittelemme asiakaspolkuja, käyttöliittymiä ja protoja telia.fi – sivusto lle , verkkokauppoihin ja mobiilisovelluksiin. Teemme suunnitelmiamme jatkuvasti asiakkaidemme kanssa. Teemme tiiviisti töitä liiketoiminnan, kehittäjien ja muiden sidosryhmien kanssa. Suunnittelemillamme palveluilla on miljoonia suomalaisia käyttäjiä. 

Tulet saamaan esi henkilön , joka tukee sinua omassa kehittymisessä antamalla siihen mahdollisuuksia ja varmistamalla, että sinulla on parhaat mahdollisuudet onnistua työssäsi, pitää hauskaa sekä kokea merkityksellisyyttä työssäsi. 

Kuka sinä olet? 

Sinulla on opintojesi tai työkokemuksen myötä kokemusta visuaalisesta ja/tai UX- suunnittelu n periaatteista ja siihen liittyvistä työskentelytavoista. Välität asiakkaista ja h aluat kehittää palveluita asiakaslähtöisesti. Olet käyttänyt suunnittelun ohjelmistoja kuten Figma kynää ja paperia unohtamatta. Olet rohkea ja haluat tuoda työyhteisölle näkemyksesi tulevaisuuden uusista palveluista ja toimintamalleista . Tunnet digipalvelujen käyttöliittymien ohjelmoinnin perusteet, jotta tiedät sen mahdollisuudet ja rajoitteet . Työskentely sinulta onnistuu sekä suomeksi että englanniksi. 

Enemmän kuin pelkkä työpaikka 
Telialla työskentelet motivoivassa ympäristössä, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja jossa kaikilla on mahdollisuus kehittyä. Tarjoamme sinulle hyvät työvälineet, joustavan työnantajan hyvine henkilöstöetuineen sekä tuen, jotta voit kasvaa haluamaasi suuntaan. 

Innostuitko? 
Jos haluat osaksi tätä matkaamme, niin hae tehtävään viimeistään 10.2.2023! Liitä mukaan myös hakukirje. Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä, Marco Suvanto +358 44 587 3333, sähköpostiosoite (etunimi.sukunimi@teliacompany.com) tai LinkedIn. 

Welcome to Telia – Let’s make better happen!

Hae paikkaa.