Kokenut UX/UI Designer / Gofore

Haluaisitko vaikuttaa työlläsi ihmisten arkeen ja oppia yhdessä lähes 100:n muun muotoilijan kanssa? Etsimme joukkoomme kokenutta UX/UI Designeria, joka kykenee työskentelemään itseohjautuvasti monipuolisissa projekteissa ja vaihtuvissa asiakkuuksissa. Goforella sinua odottavat aidosti merkitykselliset projektit ja aktiivinen designyhteisömme.

Mitä toivomme sinulta

Tekemällä oppii ja asiakkaatkin on kivoja

Maailmaa emme ole saaneet vielä täysin valmiiksi, mutta suomalaista yhteiskuntaa olemme digitalisoineet senkin edestä. Goforen julkisen sektorin projekteissa saatat löytää itsesi kansalaisen sähköisten palvelujen saavutettavuuden parista, muotoilemassa kestävän kehityksen toimintamalleja tai määrittämässä veronmaksajien käyttäjätarpeita. Yksityisen sektorin projekteissa voit mielenkiintosi mukaan pohtia kaikkea aina metsätyökoneiden käyttöliittymistä HR-järjestelmiin tai hissien sujuvan huollon mahdollistaviin mobiilisovelluksiin. Tärkeintä on, että pääset kehittämään osaamistasi juuri sellaisissa asioissa, joista itse olet kiinnostunut.

Teemme työtä itsenäisesti, mutta emme yksin

Goforen liki 100 hengen designyhteisössä sydämiämme lämmittävät erityisesti kestävä kehitys, eettisyys, läpinäkyvyys ja inklusiivisuus. Muotoilijoillemme ominaista on yhdessä tekeminen, halu jatkuvasti oppia uutta – ja tietysti se palava halu kaikenlaiseen maailman parantamiseen. Muotoilijoiden lisäksi työkavereinasi on myös iso ja monialainen joukko osaajia ohjelmistokehittäjistä datatieteilijöihin, muutosjohtajiin ja johdon konsultteihin. Yksin ei tarvitse jäädä, sillä apua saa aina ja tietotaitoa jaamme aktiivisesti erilaisissa tapahtumissa, killoissa sekä kahvikuppien äärellä.

Gofore työnantajana

Goforella vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Voit itse päättää missä ja miten haluat työsi hoitaa sekä tarttua tuumasta toimeen lähes olemattomalla kynnyksellä. Pienpanimo-oluet, espressokoneet, harrasteklubit ja pääsyt yhteen, jos toiseen oppimisalustaankin löytyvät kyllä. Tärkeintä kuitenkin on, että Gofore on työpaikka, jossa tunnistetaan työn olevan elämää varten eikä toisin päin. Jos väsyttää, sen voi sanoa ääneen. Työnantajana ja yhteisönä tehtävämme on tukea sinua elämän eri tilanteissa. Täällä uskotaankin siihen, että kun asiat tekee oikein ja vastuullisesti, voi tekemisistään olla myös läpinäkyvä. Siksi esimerkiksi työehtosopimuksemme on avoimesti kenen tahansa luettavissa ja palkoista puhutaan ääneen. Lisää Goforesta työnantajana voit lukea täältä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, CV:si sekä portfoliosi alla olevasta linkistä, niin olemme sinuun yhteydessä. Lisätietoa prosessin seuraavista vaiheista voit lukea täältä: What to expect from the design recruitment process at Gofore. Huomioithan, että tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys.

” Moi! Olen Aleksi ja toimin YLE News Labin Demokratia & Digitalisaatio -tiimissä UX-suunnittelijana ja palvelumuotoilijana. Alun perin tulin tänne tekemään käyttäjätestejä, mutta työnkuvani on siitä nopeasti laajentunut muun muassa YLE:n vaalikoneen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Jo tiimin nimi kertoo siitä kuinka iso vaikutus tällä työllä on. Varsinkin vaalikonetyössä ajatus siitä, että oma prototyyppi voi pian olla muuttamassa suomalaista politiikkaa tuntuu eeppiseltä. Välillä jopa jännittävältä. ”