Konseptisuunnittelija / Concept Designer / Business Designer / VR

Konseptisuunnittelija/Concept Designer/Business Designer

Haluatko työskennellä takuulla ainutlaatuisessa työympäristössä? Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ja olet mahdollistamassa ympäristöystävällisemmän tavan liikkua ja liikuttaa. 

Oletko luova ongelmanratkaisija, jonka intohimoina ovat asiakkaita ilahduttavat digitaaliset palvelut ja niistä syntyvä liiketoiminta? Haluatko olla mukana vauhdittamassa vahvan brändin kasvua sekä rakentamassa palveluita, jotka vaikuttavat päivittäin satojentuhansien ihmisten elämään ja päästöttömämpään huomiseen?

Etsimme nyt matkustajaliikenteen kaupalliseen tiimiin concept/business designeria, joka osaa tunnistaa, mistä asiakasta hyödyttävästä syntyy elinkelpoista liiketoimintaa ja miten tunnistetuista ongelmista muotoillaan toteutuskelpoinen ratkaisu monikanavaisessa digitaalisessa ympäristössä.

Roolistasi

Tehtäväsi on muotoilla tunnistetun ja todellisen tarpeen päälle palvelukonsepteja digitaalisiin palvelukanaviin. Keräät asiakasymmärrystä, tunnistat ongelmakohdat ja ratkaisujen potentiaalisen arvon liiketoiminnalle. Varmistat, että kaikkien tärkeiden sidosryhmien ääni ja ammattitaito tulevat kuuluviin, ja osaat ottaa huomioon oleelliset riippuvuudet organisaatiossa. Huolehdit osaltasi kaikin tavoin siitä, että matkustajan digitaalisesti rikastettu asiointikokemus vie kohti haluttua visiota ja toteutettavat konseptit palvelevat niin asiakasta kuin liiketoimintaa. Ymmärrät myös asiakkaan polun muiden vaiheiden merkityksen ja monikanavaiset kohtaamiset.

Sinulla on loistavat edellytykset tähän tehtävään, jos:


Miksi VR?

Meitä VR:läisiä yhdistää rakkaus rautateihin ja niillä matkustaviin asiakkaisiimme. Olemme tuottamassa Suomen ympäristöystävällisintä, mukavinta ja turvallisinta tapaa matkustaa.

Tulevaisuuden matkustamisessa VR:n valtti on paras asiakaskokemus. Tätä vihreää tulevaisuutta ovat rakentamassa huipputyypit, joille myös tekemisen meininki merkitsee paljon. Suhtaudumme intohimoisesti työhömme ja haluamme tehdä asioita, joista voi iloita ja olla ylpeitä. Sinäkin innostat muita parhaaseen suoritukseen, ja uskallat myös haastaa muita ja kyseenalaistaa juurtuneita tapoja.

10 syytä valita meidät 

  1. Vaikutat työlläsi satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen 
  2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä  
  3. 5 800 mukavaa työkaveria ja ammattilaista 
  4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja 
  5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit   
  6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus
  7. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla 
  8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun 
  9. Laajat työterveyshuollon palvelut 
  10. Modernit työvälineet ja työtilat


Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. 

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja digitalisaatioon. Kaikkea toimintaamme ohjaa vastuullisuus ja jatkuva kehittyminen, sillä haluamme olla myös jatkossa merkittävä joukkoliikenteen ja logistiikan suunnannäyttäjä.

Hae tehtävää 15.2.2022 mennessä oheisen linkin kautta.