Konseptisuunnittelija / Kuvataiteen talo ry

Kuvataiteen talo on 17 kuvataiteen alan yhteisötoimijaa kokoava tilahanke. Se on myös uudenlainen yhteistoimintakonsepti, joka luo kuvataiteen alaa tukevia rakenteita ja palveluita hyödyntäen verkostonsa asiantuntijuutta.

Etsimme nyt joukkoomme konseptisuunnittelun osaajaa

Kehität ja toteutat yhteistyössä jäsenyhteisöjemme kanssa Kuvataiteen talon ammattilaisille, yleisöille ja muille kuvataidepalveluiden käyttäjäryhmille suunnattuja palvelukokonaisuuksia ja tuotteita. Löydät vaivattomasti keinon hyödyntää yhteisömme monialaista osaamisresurssia ja erityisosaamista. Sinulla on kokemusta ihmisläheisestä ja osallistavasta yhteiskehittämisestä sekä mahdollisesti myös taide- ja kulttuurialan arjesta. Osaat tiivistää ja hallitset sanallisen viestinnän keinot. Olennaista on kyky nähdä palvelukehitys osana tulevan Kuvataiteen talon konseptia, kyky rakentaa palveluista mahdollisimman saavutettavat sekä osaaminen viedä suunnitelmat käytäntöön. 

Tarjoamme osa-aikaisen (n.50 %) ja määräaikaisen (4–6 kk, mahdollisuus jatkoon) tehtävän alan kärkihankkeessa.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostitse 20.11.2022 mennessä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian marras-joulukuun aikana.

Tiedustelut ja hakemukset
Kuvataiteen talo ry
Venla Styrman, projektikoordinaattori
venla.styrman@kuvataiteentalo.fi