Layout-suunnittelija / Pemamek

Pemamekissa yhdistyy hyvällä tavalla kansainvälisen vientiyrityksen toimintaympäristö sekä perheyrityksen yhdessä tekemisen meininki. Toimintamme kasvaessa haemme teknologiaosaston layout- ja konseptisuunnittelutiimiin layout-suunnittelijaa vastaamaan myynti- ja asiakasprojektien layout-suunnittelusta yhdessä muun tiimimme kanssa. Pääset vaikuttamaan asiakasprojektien suunnitteluratkaisuihin ja läpivientiin alusta loppuun. 

Päätehtäväsi on Pemamekin toimittamien tuotantolinjojen layout- ja perustussuunnittelu. Olet mukana tuotantolinjoihin sisältyvien laitteistojen suunnittelussa ja vastaat laitteistojen sijoittelusta asiakkaan tuotantotiloihin. Määrittelet mekaniikkasuunnittelijoiden kanssa syöttöpisteitä ja laitteistoista aiheutuvia kuormituksia sekä tuotat layout- ja perustuspiirustukset niin Pemamekin asentajien kuin asiakkaan käyttöön. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien, kuten projektipäälliköiden, pääsuunnittelijoiden, mekaniikkasuunnittelijoiden ja sovelluspäälliköiden kanssa. Työskentely on mahdollista pääosin joko Tampereen, Turun tai Loimaan toimipisteessä.

Toivomme sinulta:
soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri / DI)
kykyä hahmottaa ja hallita suuria kokonaisuuksia
vahvaa ongelmanratkaisukykyä
vastuullista ja itsenäistä työskentelytapaa

Työssä on eduksi: 
työkokemus vastaavista tehtävistä, mekaniikkasuunnittelusta ja/tai tehdassuunnittelusta
teräsrakenteiden suunnitteluosaaminen ja ymmärrys betonirakenteista
työkokemus 3D-suunnittelusta (SolidWorks ja SolidPDM)
työkokemus 2D-suunnittelusta (DraftSight / AutoCad)
ymmärrys koneturvallisuusmääräyksistä ja -standardeista
projektinhallintaosaaminen
lujuuslaskentakokemus
hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä suomen ja englannin kielitaito

Tarjoamme sinulle: 
huolellisen perehdyttämisen Pemamekin tuotteisiin ja liiketoimintaan sekä työtehtäviisi
mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät kansainvälisessä ympäristössä alansa johtavassa teknologiayrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena
mukavan, rennon ja asiantuntevan tiimin tuen
erinomaiset henkilöstöedut ja mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen

Lisätietoja: Layout- ja konseptisuunnittelun päällikkö Janne Hongisto, janne.hongisto@pemamek.com, p. +358405124504 tai rekrytointiasiantuntija Tuomo Ojala, tuomo.ojala@lakeusrekry.fi, p. +358458785550.

Hakemukset: Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemus ja CV hakulinkin kautta viimeistään su 19.6.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnan heti, kun sopiva osaaja löytyy.
Pemamek Oy on vuonna 1970 perustettu hitsaus- ja tuotantoautomaatioratkaisuja raskaalle metalliteollisuudelle valmistava perheyritys. Pemamekin päätoimipiste ja tehdas sijaitsevat Loimaalla, toimistoja on lisäksi Tampereella ja Turussa. Toimipisteitä on yhteensä seitsemässä eri maassa ja tuotannosta yli 90 % suuntautuu vientiin. Yhtiössä työskentelee 250 henkilöä ja liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa. Pemamekin ydinfilosofia, niin asiakas- kuin työntekijäsuhteissakin, on dynaamisuus, luottamus ja pitkäjänteisyys. Jokainen yhteistyö rakennetaan niin, että sillä on edellytykset pitkään ja menestyksekkääseen tulevaisuuteen.