Lead Business Designer / CGI

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman ja Suomen suurimpia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä – ja tuhansien erilaisten uratarinoiden talo. Lisätietoa www.cgi.fi. 

Etsimme nyt CGI:n Innovation Center of Excellence -yksikköön Lead Business Designeria. Innovaatio-osaamiskeskuksemme, CGI ICE (Innovation Center of Excellence), kehittää uusia palveluja ja ratkaisuja digitalisaation haasteisiin. Kasvava asiantuntijaryhmämme koostuu mm. liiketoimintakonsulteista, data-analyytikoista, pilviasiantuntijoista, automaatioasiantuntijoista, arkkitehdeistä, kehittäjistä sekä palvelu- ja prosessimuotoilijoista. Asiakkainamme ovat Suomen johtavat yksityisen ja julkisen sektorin organisaatiot. Työskentelemme jo seitsemällä paikkakunnalla Suomessa. 

Lead Business Designerina yhdistät liiketoiminnan ja teknologian mahdollisuudet asiakkaan tarpeisiin

Liiketoimintaympäristöt muuttuvat nyt nopeammin kuin koskaan. Tehtävänäsi on auttaa asiakkaitamme uudistamaan heidän liiketoimintaansa ketterämmäksi, asiakaslähtöisemmäksi ja hyödyntämään uusien teknologioiden mahdollisuuksia. Toivomme sinulta 8-10 vuoden kokemusta muotoilun hyödyntämisestä liiketoiminnan kehityksessä.

Osaat kirkastaa tarjoamasi osaamisen lisäarvot ja myymään itsesi ja tiimin asiakkaalle. Pystyt osallistamaan yrityksen päättäjiä, fasilitoimaan asiakkaan suunnittelua ja päätöksentekoa. Ymmärrät tavoitteiden ja mittarien merkityksen toiminnan ohjaamisessa. Oletkin kenties aiemmissä tehtävissäsi auttanut organisaatioita kirkastamaan heidän toimintansa vision ja strategian muodostamisessa sekä kytkemään muutosenergian konkreettisiksi asiakaslähtöisiksi kehityshankkeiksi. 

Hahmotat arvon tuottamisen mahdollisuuksia ja ongelmia sidosryhmien ja riippuvuuksien todellisuudessa. Muotoilun menetelmillä tuot tekemiseen asiakasymmärryksen, ideoiden konkretisoimisen ja validoinnin. Uskallat ajatella isosti ja toimia pienesti. Sinulla on kokemusta ja osaamista startup-henkisestä nopean kokeilun ja oppimisen kulttuurista. Innostut mahdollisuuksista ja haasteista. Lisäksi haluat auttaa tiimiäsi ja asiakasta onnistumaan. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia ja vaikuttaa tehtävänkuvaasi

CGI:llä pääset vaikuttamaan Suomen suurimpien organisaatioiden uudistumiseen ja rakentamaan kestävämpää ja käyttäjälähtöisempää digitalisaatiota!

Projekteissamme pääset työskentelemään kokeneiden kollegoiden kanssa, sekä kasvatat osaamistasi mielenkiintoisista teknologioista. Aktiivinen yli 40 muotoilijan Suomen yhteisö kokoontuu viikoittain, ja CGI Suomen osaamisyhteisöissä pääset oppimaan ajankohtaisista ilmiöistä, teknologioista ja menetelmistä. Lisäksi tarjolla ovat CGI:n kansainväliset osaajayhteisöt.

Lead Business Designerin tehtävänkuva voidaan muotoilla näkemyksesi mukaan ja kuinka siihen liittyvää osaamista ja tarjoamaa kannattaisi mielestäsi kehittää. Meillä voit siis itse vaikuttaa toimenkuvaasi – isona talona meillä on tarjolla laaja kirjo erilaisia projekteja. Ota yhteyttä, niin luodaan täydellisesti juuri sinulle sopiva toimenkuva!

Lue tästä millaista meillä on työskennellä designerina täältä. 

Meille viihtymisesi on tärkeää ja työskentely kanssamme on joustavaa. Töitä voit tehdä joko Helsingin, Tampereen tai Oulun toimistoltamme.

Meillä CGI:llä…

… olet member. 
Tarjoamme sinulle paitsi työn, jossa voit kehittyä haluamaasi suuntaan, myös mahdollisuuden omistaa yhtiön osakkeita. Koska yli 80 prosenttia henkilöstöstämme on myös omistajia, kutsumme henkilöstöämme membereiksi. Membereinä pääsemme nauttimaan CGI:n taloudellisesta menestyksestä ja rakentamaan toiveidemme mukaista yhtiötä.

… saat olla sellainen kuin olet. 
Meitä on 3 700 ympäri Suomen ja meille on tärkeää, että jokainen meistä saa olla työpaikalla oma itsensä. Monimuotoiset tiimimme määrittelevät itse, millaiset joustavat työnteon tavat niille parhaiten sopivat. Meillä työ myös joustaa, kun elämäntilanne sitä vaatii. 

… sinusta pidetään huolta. 
Meille CGI:n membereille on tärkeää, että tuemme ja autamme aina toisiamme. Et ole koskaan yksin: tuhansista huippuasiantuntijoistamme löytyy aina joku, johon tukeutua. Ja tarjoamme tietysti myös laajan valikoiman henkilöstöetuja, jotka auttavat sinua voimaan paremmin.

… innostut työstäsi – yhä uudelleen. 
Meillä viihdytään pitkään, koska kokoisessamme talossa on tarjolla aina uusia uramahdollisuuksia ja niihin siirtyminen on tehty helpoksi. Kun kaipaat vaihtelua, voit ottaa haltuun uuden teknologian, toimialan tai asiakkuuden – ja kun kaipaat työltä joustoa uudessa elämäntilanteessa, sekin järjestyy. Tule meille rakentamaan itsesi näköinen ura!

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta niin kerro meille tarkemmin itsestäsi ja miten haluaisit olla kehittämässä osaamistamme. 
Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Linkola, puhelimitse 0505550466 ja Maaret Hälvä, puhelimitse 0509944838.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta ”I’m Interested”.

Toivomme saavamme hakemuksesi 17.4. mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja etenemme rekrytointiprosessissa kuitenkin jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa siis lähettää vaikka heti!

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää: 

• Facebook 
• Instagram 
• LinkedIn 
• Twitter 
• YouTube 

#LI-AN1 

Skills:

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change-supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.