Lead Designer / Digia

Oletko kokenut digipalveluiden ideoija ja suunnittelija? Onko intohimonasi hyvien käyttökokemusten mahdollistaminen?

Tule kanssamme kehittämään toimivaa digiarkea!

Digian Design Studio etsii uusia

Lead Designereita

Helsinkiin ja Tampereelle.

Meillä pääset toimimaan palvelumuotoilun ja käyttökokemussuunnittelun asiantuntijaroolissa. Digian Design Studio on kasvava ja kehittyvä yksikkö, jonka fokuksessa ovat erilaiset asiakasprojektit, joissa luodaan ja kehitetään uusia sähköisen asioinnin, mobiili- ja verkkopalveluiden ratkaisuja. Kanssamme pääset antamaan kädenjälkesi merkityksellisiin digitaalisiin palveluihin, ja parantamaan ihmisten digiarkea.

Arvostamme kokemusta ja aktiivista otetta asiakaskokemuksen kehittämiseen ja aitoa kiinnostusta digitaalisten palvelujen toimialaan ja palvelumuotoiluun. Haluat ymmärtää palvelusi käyttäjiä ja taivutat monimutkaisetkin kokonaisuudet helppokäyttöiseen ja ymmärrettävään muotoon. Työpajatyöskentely, protoilu ja käyttäjiä osallistavat muut toimintamuodot ovat sinulle rutiinia. Olet oma-aloitteinen, innostut haasteista, sytyt yksityiskohdista ja jaksat viedä suunnitelmat pitkäjänteisesti loppuun saakka.

Miksi Digia?

Meillä pääset osaksi koko Digian laajaa osaajajoukkoa pilvipalveluista ja tietoturva-asiantuntijoista vahvoihin liiketoiminnan ja muotoilun osaajiin. Muotoilemme, rakennamme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja eri toimialoille ja toimimme niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla

Olemme 1300 hengen kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme!

Hae heti tai viimeistään 8.12.2021. Etenemme haastatteluihin jo hakuaikana. Liitäthän hakemukseesi myös mahdollisen työnäyteportfoliosi.

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, soittele Head of Design Studio Marjukka Mäkelälle maanantaina 29.12.2021 klo 8-9 tai perjantaina 3.12. klo 9-10 (0503322877) tai ota yhteyttä rekry@digia.com. Odotamme sinua!