Lead Designer / Alma Media

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Iltalehti, Etuovi.com ja Nettiauto. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista. 

Oletko design-alan visionääri, jolta löytyy kykyä tulkita liiketoiminnan tavoitteet houkutteleviksi ja selkeiksi konsepteiksi ja palveluiksi? Palatko innosta päästä kehittämään suomen suosituimpia digitaalisia palveluita yhdessä osaavan tiimin kanssa? 

Etsimme nyt uuden palvelun kehittämisestä innostuvaa Lead Designeria liittymään osaksi Alma Median kasvavaa ammattilaisten joukkoa. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään pääosin joko Asumisen tai Liikkumisen liiketoimintayksikön palveluiden parissa, mutta lisäksi osallistut kokonaisvaltaisesti myös muiden Alma Consumerin palveluiden käyttäjäkokemuksen kehittämiseen. Lead Designerina tärkeimpänä tehtävänäsi palvelusuunnittelun lisäksi on hallinnoida sekä kehittää kaikkia suunnitteluprosessin osa-alueita aina tutkimuksesta ja ideoinnista luovaan konseptointiin ja suunnitteluun asti. Seuraat markkinoita ja alan uusimpia trendejä sekä kehität ja kasvatat tiimin osaamista niin käyttöliittymäsuunnittelun kuin palvelumuotoilun osalta samalla uusia käytänteitä jalkauttaen. Pääset myös fasilitoimaan kilta- ja heimotoimintaa sekä toimimaan UI/UX-designereiden mentorina arjessa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa ja varmistat, että lopullinen suunnittelutulos vastaa niin organisaation kuin kohderyhmän tarpeita. Kiinnostuksestasi riippuen, tehtävään voidaan myös sisällyttää esihenkilövastuita. 

Olet etsimämme osaaja mikäli sinulta löytyy vankkaa kokemusta UI/UX-suunnittelusta, kyvykkyyttä konseptoida ja suunnitella uusia palveluita sekä vahvaa liiketoimintaymmärrystä. Tiedät, miten liiketoiminnan tavoitteet muutetaan houkutteleviksi ja selkeiksi konsepteiksi ja palveluiksi, jonka lisäksi hallitset hyvin laajoja kokonaisuuksia sekä yhtäaikaisia projekteja. Sinulta löytyy myös näkemystä sille, mistä erinomainen käyttäjäkokemus kokonaisvaltaisesti koostuu ja omaat myös kykyä ja rohkeutta viestiä ideoistasi muille sekä jalkauttaa uusia ideoita ja toimintatapoja. Viestit asiakkaidemme ja sisäisten sidosryhmien kanssa sujuvasti sekä suomeksi, että englanniksi. Tärkeimmät sidosryhmäsi toimivat Suomessa, mutta esim. osa tuotekehityksestä toimii Intiassa.

Sinulta odotamme:

Lisäksi katsomme eduksi:

Alma Media tarjoaa sinulle:

Tässä vakituisessa ja kokoaikaisessa tehtävässä työllistyt suoran Alma Medialle ja pääset kehittämään suomen suosituimpien markkinapaikkojen käyttäjäkokemusta. Työskentely tapahtuu Alma-talolla Helsingin Töölönlahdella tai Tampereella Siperian toimistolla, mutta hybridimallin mukaisesti pystyt työskentelemään joustavasti myös etänä.

Innostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä vapaaehtoinen motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 26.2. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Voit myös halutessasi liittää mukaan työnäytteitä. Huomaathan, ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Alma Mediasta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.almamedia.fi/ . Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tittamari Bilund (tittamari.bilund@atalent.fi,+358 50 551 3395 )

Hae paikkaa.