Lead Designer-Design Lead, Common Capabilities / SOK

Haku auki toistaiseksi.

Työpaikkakuvaus:

Sijainti:

HELSINKI

Rakennamme S-ryhmälle maailmanluokan muotoilu- ja ohjelmistokehityskompetenssia, jolla haluamme vastata paremmin sekä asiakasomistajiemme että työntekijöidemme odotuksiin ja toiveisiin arjen ja työelämän sujuvuudesta. Samalla kun rakennamme muotoilulle talossamme jatkuvuutta, ristiin pölytämme ajatuksia ja suunnitelmia eri toimintojen välillä. Haluamme tehdä muotoilutyötä ja kehittämistä ketterämmin ja viedä muotoilun syvemmälle liiketoiminnan kehittämiseen. 

Nyt vahvistamme muotoiluosaamista sisäisten työntekijöidemme palveluiden parissa. Etsimme joukkoomme kokenutta muotoilijaa kehittämään kanssamme S-ryhmän yhteiskäyttöisiä IT-palveluita ja palveluprosesseja (mm. käyttäjätuki, pääsynhallinta (käyttäjät ja järjestelmät), työntekijöiden identiteetinhallinta, laitehallinta sekä valvonta- ja automaatioratkaisut). Yli 40 000 sisäistä ja ulkoista käyttäjää, tuhansia palvelutapahtumia vuorokaudessa – sinun työsi kosketuspinta. Kuinka tuotamme työntekijöillemme merkityksellisiä, arkea helpottavia palveluita heidän tarvitsemillaan tavoilla. Ihmislähtöisesti.

Lead Designer / Design Lead, Common Capabilities 

S-ryhmän yhteiskäyttöisten palveluiden johtavana muotoilijana työskentelet osana Common Capabilities -yksikkömme ketteriä tiimejä, joihin kuuluu lisäksesi erinäinen joukko asiantuntijoita erilaisten teknologioiden sekä palvelu- ja palveluhallintaprosessien alueilta. Sidosryhmänäsi on myös HR-kentän asiantuntijat, koska monet IT-järjestelmät ovat suoraan liitoksissa HR-prosesseihin. Toimit yhteistyössä S-ryhmän ketjujen, kuten Prisman, S-Marketin, Sokos Hotelsin ja ABC:n, sekä IT- ja Digikehitys-yksikköjen muiden tiimien kanssa tukemalla niitä mm. käyttäjätukiprosessien hyödyn ja toimivuuden varmistamisessa.

Tehtävänäsi on edistää ja johtaa asiakas- ja työntekijälähtöistä ajattelua alueellasi ja jalkauttaa laadullisia muotoilun menetelmiä tiimien ja liiketoiminnan hyödyksi. Haluat ymmärtää, miten me voimme entistä paremmin tukea käyttäjiemme tarpeita heidän arjessaan heidän rooleistaan riippumatta ja autat käyttäjälähtöisen priorisoinnin kanssa. Lähdet hahmottamaan kokonaisuutta tutkimalla ja ymmärtämällä yhteiskäyttöisten palveluidemme käyttäjien arkea laadullisen ja määrällisen tutkimuksen keinoin ja käännät tarpeet ja ymmärryksen palveluvisioksi ja käyttäjälähtöiseksi tiekartaksi. Muotoilet käyttäjä- ja palvelupolkuja sekä palvelukonsepteja sekä itsenäisesti että muiden kanssa. Otat vastuun myös muotoilun resurssoinnista vastuualueellasi yhteistyössä Design Competence Leadin kanssa. Omalta osaltasi olet siis edistämässä muotoiluajattelua ja ihmiskeskeisyyttä palvelukehityksessä.

Vastuullesi kuuluu:

Millaisilla taidoilla menestyt?

Tarjoamme sinulle:

Hakuohjeet ja lisätietoja:

Haluaisitko sinä olla kehittämässä ja muotoilemassa palveluita, joiden avulla käyttäjät saavat vähän enemmän ja vaivattomammin hyötyjä palveluistamme – myös laatunäkökulmasta? Jos kiinnostuksesi heräsi, seuraavaksi olisi hienoa kuulla sinusta! Kerro itsestäsi, osaamisestasi ja ammatillisista kiinnostuksenkohteistasi viimeistään sunnuntaina 21.8.2022. Käymme hakemuksia läpi ja jututamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti. Liitäthän CV:si lisäksi portfoliosi hakemukseesi.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, IT Talent Acquisition Specialistimme Anna Ruokamo juttelee mielellään kanssasi tehtävästä, tavoitteistamme ja meillä työskentelemisestä. Annan tavoitat parhaiten sähköpostitse osoitteestaanna.ruokamo(a)sok.fitai puhelimitse numerosta +358 44 564 2794. Anna on tavoitettavissa ke 3.8. alkaen.

SOK on osa S-ryhmää 

SOK (Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta) on keskusliike, jossa tuotetaan S-ryhmään kuuluville osuuskaupoille asiantuntija- ja tukipalveluita, kuten esimerkiksi ketjuohjaus-, valikoima-, hankinta- ja markkinointipalveluita. SOK vastaa myös S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja liiketoimintaketjujen kehittämisestä. SOK ja sen tytäryhtiöt yhdessä muodostavat SOK-yhtymän. 

#SOK

Hae paikkaa.