Lehtori / Lab AMK

Oletko digitaalisen palvelumuotoilun ammattilainen, joka etsii mahdollisuutta luovuuden ja uuden tulevaisuuden parissa? LAB-ammattikorkeakoulussa tavoitteena on uudistaa työelämää ja työnteon tapoja. Meillä kokeillaan uusia asioita ja tekemisen tapoja yhdessä yritysten kanssa. Liity joukkoon, menestytään yhdessä!

Muotoiluinstituutti on osa monialaista LAB-ammattikorkeakoulua, joka tarjoaa muotoilun, kuvataiteen ja visuaalisen viestinnän koulutusta Lahden ja Lappeenrannan kampuksilla. Työelämän innovaatiokorkeakouluna yhdistämme opiskelijat ja yrityselämän, kehittäen ja soveltaen kestävän muotoilun tutkimusta. Keskitymme kestävän designin ja asiakaskokemuksen tutkimukseen ja kehittämiseen ihmislähtöisen muotoilun keinoin ja olemme ylpeitä pitkistä juuristamme muotoilun kentällä.

Haemme Muotoiluinstituuttiin lehtoria 1.8.2023 alkaen.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa:

Odotamme sinulta:

Opetuskokemus ja pedagoginen pätevyys katsotaan eduksi. Pedagogiset opinnot (AmO) on mahdollista suorittaa myös tehtävän alettua. 

Työt alkavat 
1.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen ja täytetään kuuden kuukauden koeajalla. Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Palkkaus määräytyy työkokemuksen perusteella 3.566,06–4.965,42 välille.

Kotikampuksena toimii LAB-ammattikorkeakoulun Lahden tai Lappeenrannan kampus. 

Tarjoamme muun muassa:

Lisätietoja tehtävistä antaa osaamispäällikkö Tero Leponiemi, tero.leponiemi@lab.fi +358 401 945544.

Odotamme hakemustasi ja ansioluetteloasi sähköisen järjestelmämme kautta 18.6.2023 klo 23:59 mennessä. 

Tutustu tarkemmin LAB-ammattikorkeakouluun työnantajana tästä sekä toimintaamme tästä.

LAB-ammattikorkeakoulu

Opiskelun ja työn parhaat puolet. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. Tarjoamme koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä. Vahvuuksiamme ovat kiertotalous, design, innovaatiot sekä hyvinvointi. Meillä työskentelee 9 400 opiskelijaa sekä 550 opettajaa ja TKI-asiantuntijaa.

lab.fi

Rekrytointijärjestelmän tekninen tuki: recruitment@lab.fi.

Hae paikkaa.