Markkinointiassistentti / Sisustusarkkitehdit Gullstén & Inkinen

Sisustusarkkitehdit Gullstén & Inkinen Oy on luovien ihmisten suunnittelutoimisto. Teemme suunnitteluratkaisuja suurella sydämellä ja pienellä hiilijalanjäljellä. Suunnittelukohteinamme ovat rakennusten uusiokäytöt, erilaiset työympäristöt, näyttely- ja liiketilat, ravintolat ja hotellit sekä oppimistilat.

Haemme joukkoomme valokuvaustaitoista markkinointiassistenttia!

Tehtäviisi kuuluu markkinointi- ja mainontamateriaalien sekä erilaisten kampanjoiden suunnittelu, luominen ja toteuttaminen yhdessä myynnin kanssa sekä sosiaalisen media kanavien sisällöntuotannon suunnittelu ja toteutus. Lisäksi työhön sisältyy valo- ja videokuvausta niin tila- kuin tuotekuvauksenkin muodossa. Graafisen suunnittelun osaamistasi saatetaan tarvita myös mahdollisissa sisustussuunnitteluprojekteissa.

Jos olet energinen tiimipelaaja ja puhkut intoa loistaa tuloksekkaana työntekijänä, et pelkää olla kameran edessä ja olet kuin kotonasi sosiaalisessa mediassa, niin nyt on hyvä sauma päästä tekemään mielenkiintoisia ja vaihtelevia töitä mukavan työyhteisön jäsenenä.

Odotamme sinulta:

Lisäksi toivomme, että hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat ja viihdyt nopeatempoisessa sekä kansainvälisessä työympäristössä.

Me puolestamme tarjoamme sinulle:
– monipuoliset työtehtävät
– kilpailukykyisen palkkauksen
– mahtavat työkaverit
– joustavat työajat ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen mahdollisimman pikaisesti, viimeistään 15.5.2022 mennessä osoitteeseen: recruitment@gullsten-inkinen.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa Luova johtaja Hanna Gullstén puh. 040 532 7756.

Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja yrityksestä löydät sivuiltamme www.gullsten-inkinen.com