Muotoilija / Muodonmuutos Oy

Industrial Designer Wanted Now!

Siis suomeksi sanottuna haemme uutta muotoilijaa joukkoomme. Olemme erikoistuneet sellaisten tuotteiden muotoiluun, joilla on vahva funktio. Käyttötarkoituksen merkitys on erityinen työkoneissa, laitteissa ja muissa tarve-esineissä. Vaikka olemmekin näiden tuotteiden parissa parhaimmillamme, muotoilemme toki muutakin.

Näin se meillä menee

Meillä muotoilija vastaa sekä ideoinnista että muotoilun viimeistelystä ja osien suunnittelusta tuotantokelpoisiksi saakka. Työskentelemme perinteisesti kynällä ja paperilla tai sitten modernisti padillä. Protostudiollamme tartumme kaikkiin materiaaleihin, joista saamme helposti ja nopeasti idean esityskelpoiseen muotoon. Mallinnamme Creolla tai Solikalla ja rendaamme Keyshotilla. Käytämme myös Corelia, Illustratoria ja Photaria.

Puurtamista ja porukkahenkeä

Olemme luotettavan muotoilutoimiston maineessa valmistavan teollisuuden silmissä. Meillä on tärkeää oma itsenäinen työskentely, mutta myös yhdessä ideointi ja sparraus. Työkulttuuriimme kuuluu kaikkien kunnioittaminen, on kyseessä sitten viereisen penkin designeri, kumppanimme tai asiakkaamme.

Oletko sinä tällainen?

– Voit olla alan konkari tai vastavalmistunut, jolla on palava halu ansaita kannuksensa – tärkeintä on, että sovit osaksi porukkaamme.
– Olet valmis työskentelemään pääsääntöisesti toimistollamme.
– Kommunikointi sujuu suomeksi ja englanniksi.
– Pidät etuoikeutena mahdollisuutta oppia työssä ja soveltaa oppimaasi asiakkaamme hyödyksi.
– Omaat sekä mielikuvitusta että pitkäjänteisyyttä. Meiltä visiot lähtevät maailmalle tuotantovalmiina tiedostoina.

Kolahtiko?

Olemme tiivis porukka, jossa kaikki painamme duunia. Hommaa on ja toivomme löytävämme uuden vahvistuksen porukkaan. Olemme kuitenkin tarkkoja, huipputiimimme haluaa huippuvahvistuksen. Jos kiinnostuit ja haluat laittaa itsesi peliin, lähetä meille CV:si ja portfoliosi PDF:nä 10.5. mennessä ja kerro, miksi juuri sinä olisit oikea valinta meille.

Christian Gschaider
toimitusjohtaja, muotoilija
+358 40 6800 575
christian.gschaider@muodonmuutos.com

WWW-osoite http://www.muodonmuutos.com
Yhteystiedot Christian Gschaider, 0406800575, christian.gschaider@muodonmuutos.com
Työpaikan osoite Lumpeenkatu 1, 33900 TAMPERE
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 10.05.2023
Ilmoitus jätetty 03.05.2023
Ilmoitusnumero 11960892

Hae paikkaa.