Pääsuunnittelija / Lead Designer / Mipro

Mipro on jo yli 40 vuoden ajan kehittänyt ratkaisuja vesi- ja energiatuotannon sekä raideliikenteen turvallisuuden takaamiseksi. Joukossamme työskentelee jo yli 130 rautaista alan ammattilaista monelta osaamisalalta.

Vahvistamme projektitiimiämme ja etsimme vakituiseen työsuhteeseen

Pääsuunnittelijaa

johtamaan ja koordinoimaan Mipron raideliikenneprojektien teknistä, laadullista ja tuotannollista tekemistä. Pääsuunnittelija työskentelee kiinteänä osana Mipron projektitoimiston tiimiä ja vastaa nimettyjen projektien teknisestä toteutuksesta.

Koulutukseltasi sinun tulisi olla joko AMK-tutkinnon suorittanut insinööri tai diplomi-insinööri, ja sinulla tulisi olla aikaisempaa työkokemusta rautatie- tai metrotoimialalta. Hyvänä lisänä on myös tuntemus raideliikenteen turvallisuuteen liittyvistä asioista sekä turvallisuutta määrittelevistä standardeista. Aikaisempi kokemus tai tietämys liikenteenohjausjärjestelmistä, asetinlaitejärjestelmistä ja kulunvalvontateknologioista katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta yhteistyökykyä sekä hyviä kommunikointitaitoja kirjallisesti ja suullisesti, sekä englannin, että suomen kielellä. Myös tieto-taito dokumentaation luomisesta sekä järjestelmällinen ja tarkka työote on edellytys onnistua tässä tehtävässä. Koulutus ja kokemuspohjan lisäksi arvostamme työssä innostunutta asennetta.

Pääsuunnittelijana voit työskennellä joko Mikkelissä, Oulussa tai Espoossa. Tässä tehtävässä voit työskennellä osittain myös etänä.

Mitä pääsuunnittelija tekee Miprolla?

Pääsuunnittelija vastaa nimettyjen projektitoimitusten teknisestä sekä laadullisesta johtamisesta. Työskentelet kiinteänä osana projektitiimiä, huolehtien mm. projektin sisäisestä aikataulusta, vaadittavan järjestelmän suunnittelusta, toteutussuunnittelusta, sekä laadusta ja turvallisuudesta. Tässä tehtävässä vastaat myös järjestelmän verifioinnin toteutuksesta, joten aikaisempi kokemus verifioinnista ja sen toteuttamisesta on suuri lisä työkalupakkiisi. Apunasi sinulla on alan ehdotonta kärkeä oleva tiimi sekä vuosikymmenien kokemus alalta; avaimet onnistumiseen ovat siis sinun käsissäsi.

Haluamme panostaa työntekijöihimme ja rohkaista heitä kasvamaan ja kehittymään urallaan sekä ylläpitämään ammattitaitoaan. Osaamisen jakaminen yrityksen sisällä Mipron oman koulutusakatemian avulla sekä tarpeellisten koulutusten järjestäminen säännöllisesti, takaavat henkilöstön viimeisimmän osaamisen sekä alalla vaadittavat pätevyydet. Hieman perinteisemmistä eduista mainittakoon huipputason työterveyspalvelut kattavilla vapaa-ajan vakuutuslisillä sekä liikunta- ja kulttuurietu.

Kuulostaako tämä siltä mitä olet työltäsi etsinyt?

Hae paikkaa jo nyt, sillä tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Hakuaika umpeutuu 31.5.2022. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella sähköpostitse Projektitoimiston päällikkö Vesa Häkkiseltä, vesa.hakkinen@mipro.fi tai puhelimitse ma-pe klo 9-16 välillä +358 44 749 1210.