Palvelumuotoilija, arkkitehtuuri- ja tuotekehitys / Kela

Onko asiakasymmärryksen kehittäminen sinulle sydämen asia?

Haemme kokenutta palvelumuotoilijaa Kelan tietopalveluihin luomaan erinomaista asiakaskokemusta. Työpaikkasi sijaitsee lähtökohtaisesti Helsingissä, mutta muukin paikkakunta on erikseen sovittuna mahdollinen. Tehtävä sijoittuu Kelan tietopalvelujen tiedonhallinta- ja innovointiyksikköön.

Toimit palvelumuotoilijana ja palvelumuotoilutoiminnan tuoteomistajana sekä osallistut Kelan innovaatiotoimintaan. Palvelumuotoilijana kehität yhteistyössä käyttäjien ja asiantuntijoiden kanssa innovatiivisia, asiakastarpeeseen perustuvia ratkaisuja ja tuotat niistä toteutettavia palvelukonsepteja. Tuoteomistajana kehität vastuualueesi palveluja liiketoiminnan tarpeita vastaaviksi sekä vastaat palvelumuotoilutiimin työjonon hallinnasta ja työnjohdosta. Pääset osaksi moniosaavaa työyhteisöä: Kelan tietopalvelut tuottaa mm. analytiikka-, tietovaranto-, tiedonvälitys-, tutkimus- ja innovaatiopalveluita.

Olet rohkeasti eteenpäin pyrkivä ja muita innostava. Olet utelias ja haluat aidosti innovoida uutta asiakaslähtöisellä asenteella. Työskentelet itseohjautuvasti ja ymmärrät, miten teknologiaa voidaan hyödyntää digitaalisten palveluiden ja erinomaisen asiakaskokemuksen kehittämiseen. Hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja ymmärrät asioiden suhteita toisiinsa. Haluat kehittää itseäsi alan trendejä seuraten.

Odotamme sinulta

– näyttöä ja kokemusta palvelumuotoilusta ja palvelujen konseptoinnista
– kykyä yhdistämää asiakasymmärryksen ja organisaation strategiset tavoitteet
– kykyä kehittää muotoilun menetelmiä organisaatiossa 
– kykyä organisaation muotoilukyvykkyyden kasvattamiseen
– luontevaa ja vakuuttavaa esiintymistaitoa, hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja
– sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. 
– soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Katsomme eduksi julkisen- tai sotesektorin palvelumuotoilun tai organisaation palvelumuotoilutoiminnan käynnistämiseen liittyvän työkokemuksen.

Me tarjoamme sinulle

– haastavan, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Kelan tietopalvelujen kehittämiseen sekä omaan toimenkuvaasi ja sen sisältöön
– laajat etätyömahdollisuudet
– kattavan työterveyshuollon
– lounasedun
– tukea liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin.

Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.

Kiinnostuitko?

Tutustu Kelaan työnantajana osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi. Hae tehtävää rekrytointijärjestelmässämme osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 6.5.2022. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Ilmoita hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja tehtävästä antavat sähköpostitse yksikön päällikkö Leo Malila ja palvelumuotoilija Merja Miettinen, etunimi.sukunimi@kela.fi.