Palvelumuotoilija / Bittium Biosignals Oy

Palvelumuotoilija

Oletko Sinä etsimämme innovatiivinen ja rohkea palvelumuotoilija, joka uskaltaa katsoa asioita laatikon ulkopuolelta? Haluamme nostaa muotoilukyvykkyytemme uudelle tasolle ja haemmekin joukkoon alan osaajaa. Etsimme palvelumuotoilijaa (Senior Service Designer tai Service Designer), jonka tehtäväksi tulee yhdessä liiketoiminnan johdon kanssa rakentaa ja luoda muotoiluun liittyviä toimintatapoja, työskentelymenetelmiä ja käytäntöjä niin, että muotoiluajattelu ja sen rooli liiketoiminnassamme vahvistuu ja on vankka osa arjen tekemistämme. Muotoiluajattelun ja palvelumuotoilun avulla voimme yhteistyössä keskittää tekemistämme tunnistamalla oikeat ja merkitykselliset ongelmat ja valikoida niihin parhaiten soveltuvat ratkaisut.

Roolissasi pääset ohjaamaan palvelumuotoilua osaksi arjen tekemistä yhdessä eri asiantuntijoiden kanssa ihmiskeskeisen suunnittelun ja empaattisuuden keskiöstä. Tavoitteena on tehdä vaikuttavaa ja pitkäjänteistä palvelumuotoilua, joka tuottaa erinomaisia palvelukokemuksia ja tätä kautta tuloksellista liiketoimintaa.

Tehtävässä pääset kehittämään Medical liiketoimintayksikkömme tuottamia palveluita ja tuotteita, luomaan saumattomia digitaalisia palvelukokemuksia ja rakentamaan liiketoimintamme design toimintaa. Teet töitä tiiviisti liiketoimintayksikkömme johtoryhmän kanssa sparraten sekä tietenkin osana tuotteidemme ja palveluidemme tuotekehitysorganisaatioita tuki- ja ylläpito-organisaatioita unohtamatta. Design on kaikkialla!

Ensisijaisesti etsimme asiantuntijaa Ouluun, mutta toisaalta sijainnillasi ei ole niin väliä ja hybridityö on mahdollista; meillä on toimistot myös Espoossa, Tampereella, Kuopiossa ja Kajaanissa.

Mitä toivomme sinulta?

– Tuntemusta hyvinvoinnin ja terveyden toimialasta, ja erityisesti esim. lääketieteen alustapalveluiden tuntemus on plussaa
– Kokemusta digitaalisten palvelukokonaisuuksien suunnittelusta sekä
– N. 5 vuoden kokemusta palvelumuotoilun tehtävissä
– Erinomaisia yhteistyö- ja kommunikointitaitoja.
– Hyvää ymmärrystä ihmiskeskeisistä muotoilumenetelmistä ja käyttäjätutkimuksesta
– Hyviä esiintymistaitoja sekä kykyä vetää ryhmätyöpajoja ja luoda innostavia yhteistyötilaisuuksia
– Ryhmätyötaitojen lisäksi kykyä suunnitella ja toteuttaa kokonaisia designhankkeita itsenäisesti sekä ohjata työkavereita läpi design prosessin.
– Kykyä suunnitella liiketoiminnan ja asiakkaiden tarpeiden lähtökohdista

Mitä me voimme tarjota sinulle?

– Todennäköisesti maailman parhaat työkaverit ja työympäristön positiivisella sykkeellä
– Monipuolisen tekemisen ympäristön mielenkiintoisten lääketieteellisten tuotteiden ja palveluiden parissa
– Mahdollisuuden vaikuttaa ja tehdä merkityksellistä terveysteknologia-alan työtä
– Loistavat työsuhde-edut, mm. laajat terveyspalvelut, hammashuoltoedun sekä lounas-, kulttuuri-, liikunta- että hierontaedun.

Vastaamme kaikille hakijoille henkilökohtaisesti. Potentiaalisimmat hakijat jututamme joko etänä tai paikan päällä Oulussa tapahtuvassa haastattelussa, jotka ajoittuvat elo-, syyskuulle. Työsuhteen aloituksesta voidaan sopia joustavasti.

Tervetuloa mukaan huipputeknologian maailmaan- jo yli 35 vuotta!

Hae paikkaa.