Palvelumuotoilija / CGI Suomi

Position Description:

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman ja Suomen suurimpia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä – ja tuhansien erilaisten uratarinoiden talo. Lisätietoa www.cgi.fi 

Palvelumuotoilija

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme nyt palvelumuotoilijaa mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin työskentelemään tulevaisuuden digitaalisten palveluiden parissa valtiohallinnon asiakkuuksissa. 

Tehtävässä onnistuaksesi:

Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus palvelumuotoilusta sekä käyttökokemussuunnittelusta, ja olet elementissäsi päästessäsi kehittämään sekä suunnittelemaan uusia digitaalisia palvelukonsepteja. Sinulla on pelisilmää, ja osaat sovittaa yhteen liiketoiminnan tarpeet, teknologiset mahdollisuudet sekä asiakaskokemuksen. Tämän lisäksi odotamme sinulta kokemusta: 

• Digitaalisten palveluiden suunnittelusta 
• Erilaisista käyttäjätutkimuksen ja -testauksen menetelmistä 
• Konseptointi- ja innovointityöpajojen vetämisestä 
• Vahvoja näyttöjä käyttäjäkeskeisestä suunnittelusta 
• Suunnittelutyökaluista (esim. Illustrator, Photoshop, Sketch, Invision, Axure) 

Näiden lisäksi sinulta löytyy tehtävään soveltuva AMK- tai yliopistotutkinto. Työssä menestymisen kannalta sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat välttämättömiä. 

Kerrothan myös hakemuksessasi, jos sinulta löytyy kokemusta mobiilipalveluiden suunnittelusta, palvelun prototypoinnista, vaatimusmäärittelystä tai ketteristä menetelmistä tai myynnin tukeen liittyvistä tehtävistä. 

Tarjoamme sinulle:

Meillä CGI:llä…

… olet member.

Tarjoamme sinulle paitsi työn, jossa voit kehittyä haluamaasi suuntaan, myös mahdollisuuden omistaa yhtiön osakkeita. Koska yli 80 prosenttia henkilöstöstämme on myös omistajia, kutsumme henkilöstöämme membereiksi. Membereinä pääsemme nauttimaan CGI:n taloudellisesta menestyksestä ja rakentamaan toiveidemme mukaista yhtiötä. 

… saat olla sellainen kuin olet.

Meitä on 3 700 ympäri Suomen ja meille on tärkeää, että jokainen meistä saa olla työpaikalla oma itsensä. Monimuotoiset tiimimme määrittelevät itse, millaiset joustavat työnteon tavat niille parhaiten sopivat. Meillä työ myös joustaa, kun elämäntilanne sitä vaatii. 

… sinusta pidetään huolta. 

Meille CGI:n membereille on tärkeää, että tuemme ja autamme aina toisiamme. Et ole koskaan yksin: tuhansista huippuasiantuntijoistamme löytyy aina joku, johon tukeutua. Ja tarjoamme tietysti myös laajan valikoiman henkilöstöetuja, jotka auttavat sinua voimaan paremmin. 

… innostut työstäsi – yhä uudelleen.

Meillä viihdytään pitkään, koska kokoisessamme talossa on tarjolla aina uusia uramahdollisuuksia ja niihin siirtyminen on tehty helpoksi. Kun kaipaat vaihtelua, voit ottaa haltuun uuden teknologian, toimialan tai asiakkuuden – ja kun kaipaat työltä joustoa uudessa elämäntilanteessa, sekin järjestyy. Tule meille rakentamaan itsesi näköinen ura! 

Kiinnostuitko?

Hienoa! Toivoisimme kuulevamme sinusta pian lisää ja odotammekin jo hakemustasi. Meillä CGI:llä työntekijät ovat membereitä, jotka pääsevät yrityksen omistajiksi, sekä aidosti vaikuttamaan ja kehittämään asioita. Ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi! 

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2023, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lähetäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta ”I’m Interested.”

Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä tai CGI:stä työnantajana, tuleva esihenkilösi Markus Widbom keskustelee kanssasi mielellään. Markuksen tavoitat numerosta p. 050 5233 869. 

Skills:

What you can expect from us:

Insights you can act on

While technology is at the heart of our clients’ digital transformation, we understand that people are at the heart of business success.

When you join CGI, you become a trusted advisor, collaborating with colleagues and clients to bring forward actionable insights that deliver meaningful and sustainable outcomes. We call our employees ”members” because they are CGI shareholders and owners, and, as owners, we enjoy working and growing together to build a company we are proud of. This has been our Dream since 1976, and it has brought us to where we are today-one of the world’s largest independent providers of IT and business consulting services.

At CGI, we recognize the richness that diversity brings. We strive to create a work culture where everyone belongs, and we collaborate with clients in building more inclusive communities. As an equal opportunity employer, we empower all our members to succeed and grow. If you require an accommodation at any point during the recruitment process, please let us know. We will be happy to assist.

Ready to become part of our success story? Join CGI-where your ideas and actions make a difference.

Hae paikkaa. / Apply.