Palvelumuotoilija / Deloitte Oy

Haluatko muuttaa maailmaa paremmaksi – tehdä siitä mielenkiintoisemman, asiakaslähtöisemmän ja toimivamman? Me Deloitte Digitalissa muotoilemme asiakkaillemme tulevaisuuden ratkaisuja, jotka yhdistävän luovan ihmislähtöisen ajattelun ja uudet teknologiat.

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen kokenutta Palvelumuotoilijaa vahvistamaan Deloitte Digitalin Helsingin tiimiä. Toimenkuvaasi kuuluu erilaisten palveluiden muotoilu asiakaslähtöisesti ja liiketoimintavaatimukset huomioon ottaen. Lisäksi pääset mukaan toimimaan laajalti erilaisissa muotoilun tehtävissä kuten asiakastutkimuksissa ja työpajojen fasilitoinnissa sekä visioiden ja tiekarttojen laatimisessa.

Tarjoamme sinulle

Odotamme sinulta

Lisäksi arvostamme

Suhtaudumme tiimissämme intohimoisesti digitaaliseen transformaatioon ja parempien, aidosti merkityksellisten palveluihin suunnitteluun – ja toivomme tätä myös sinulta. Pyrimme aktiivisesti kasvattamaan omaa osaamistamme ja lupaamme sinullekin mahdollisuuden kehittyä jatkuvasti sekä selkeän urapolun toiveitasi kuunnellen. Olemme vahvasti ihmislähtöiseen muotoiluajatteluun nojaava ja nopeasti kasvava tiimi ja toimimme uniikilla tavalla osana Deloitten liikkeenjohdon konsultointia. Liittymällä meihin pääset myös osaksi ja vaikuttamaan kehitystarinaamme.

Oletko etsimämme muotoilija?

Mikäli uskot sopivasi rooliin, niin lähetä meille su 18.9.2022 mennessä hakemuksesi ja mahdollisesti portfoliosi (tai linkki siihen), joka sisältää esimerkkejä toteuttamistasi töistä.

Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Design Director Satu Anttoseen sähköpostitse satu.anttonen@deloitte.fi tai soittamalla 12.9. klo 10-11 tai 15.9. klo 16-17 numeroon 0407345654. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset voit lähettää myös rekrytointitiimillemme: rekry@deloitte.fi.

Tutustu tarkemmin meihin ja verkostoomme:
https://www.deloittedigital.com/
http://www.acne.se/
https://www.mobiento.com/

Hae paikkaa.