Palvelumuotoilija / DNA Oy

Työpaikkakuvaus:

Etsimme palvelumuotoilijaa vakituiseen työsuhteeseen DNA:lle.

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi!

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

TULEVA TIIMISI:

DNA:lle on juuri perustettu uusi Asiakaskokemuksen kehittämisen yksikkö, jonka yhden tiimin muodostavat palvelumuotoilijat. Haemme tiimiin kahta kokenutta palvelu-/businessmuotoilijaa sekä asiakaskokemuksen kehittämisen omiin että muun organisaation projekteihin. Tiimin vastuulla on asiakasymmärrys- ja palvelumuotoiluprojektien läpivienti sekä myös strategisesti tärkeä asiakaskeskeisyyskyvykkyys, jolla haluamme varmistaa koko organisaation asiakaskeskeisyyden tulevaisuudessa.

Me asiakaskokemuksen parissa työskentelevät innostumme muun muassa siitä, että palveluillamme on tärkeä yhteiskunnallinen merkitys ja laaja asiakaskuntamme mahdollistaa sen, että suunnittelemillamme ratkaisuilla pääsemme vaikuttamaan potentiaalisesti satojen tuhansien suomalaisten arkeen. Lisäksi DNA haluaa olla datan ja koneoppimisen edelläkävijä, myös palvelumuotoilutyössä pääset tekemään läheistä yhteistyötä DNA:n dataosaajien kanssa.

TÄRKEIN TYÖNKUVASI:

Tulet työskentelemään osana Palvelumuotoilu- ja asiakaskeskeisyystiimiä. Tyypillisesti tiimin vastuulla olevat projektit ovat toiminteet ylittäviä ja end to end -asiakaskokemusta rakentavia.

Muut yksikön tiimit keskittyvät mittaamiseen ja analysointiin sekä konseptien ylläpitoon ja kehittämiseen ja näiden tiimien kanssa teet tiivistä yhteistyötä. Oman yksikön lisäksi tärkeitä työkavereita löytyy erityisesti liiketoiminnoista (mobiili ja laajakaista & TV) ja asiakasrajapinnoista, mutta todennäköisesti lähes kaikkialta DNA:lla. Työssäsi palvelumuotoilijana

TOIVOTTU OSAAMISESI:

MIKSI VALITA DNA:

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Haluamme arvostaa jokaista työntekijää sellaisena kuin he ovat – omanlaisinaan. Välittämättä iästä tai sukupuolesta, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme.

DNA LYHYESTI:

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 956 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.

Hae paikkaa.