Palvelumuotoilija / Fintraffic

Tietoa tehtävästä

Mitä jos tieto junasi lähtöraiteen vaihtumisesta tulisi aina oikea-aikaisesti ja sinulle sopivaan mediaan eivätkä häiriöt matkaketjussasi tulisi enää yllätyksenä? Jos matkustuskokemuksen perusasioiden kuntoon laittaminen saa sinut innostumaan, olet etsimämme tyyppi! 

Haemme palvelumuotoilijaa kehittämään raideliikenteen häiriönhallintaa ja matkustajainformaatiota Fintraffic Raiteessa. Tiiviisti häiriöt ja informaatio -palvelumme kanssa työskennellen pääset kehittämään sekä matkustajille suoraan näkyvien infonäyttöjen ja mobiilipalveluiden sisältöä että häiriönhallinnan toimintamalleja ja työkaluja, jotta pystyisimme tuottamaan oikeaa ja ajantasaista tietoa niin matkustajille, logistiikan asiakkaille kuin lukuisille rautateillä toimiville ammattilaisille. 

Mitä tehtävä pitää sisällään? 

Palvelumuotoilijana työsi keskittyy asiakas- ja käyttäjätarpeiden selvittämiseen sekä ratkaisujen konseptointiin ja testaamiseen. Työskentelet tiiviisti liikennealan ammattilaisten kanssa sekä Fintraffic Raiteen, että sidosryhmien puolelta. Työtehtäviin kuuluu myös yhteistyö järjestelmätoimittajiemme kanssa digitaalisten palveluiden käytettävyyden ja visuaalisuuden kehittämiseksi. Tehtävä sijoittuu uuteen strategisesta- ja palvelumuotoilusta sekä kokonaisarkkitehtuurista vastaavaan kehitystiimiimme. 

Mitä edellytämme sinulta? 

Lisäksi katsomme eduksi:  

Olemme vahvasti sitoutuneita arvoihimme  Fintraffic: Arvot – YouTube, joten mikäli työtehtävän lisäksi myös arvomme kolahtivat, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian. 

Mitä tarjoamme sinulle? 

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää? 

Kysymyksiä tehtävästä tai haluatko lisätietoja? Maria Jaatinen vastaa mielellään, tavoitat hänet parhaiten numerosta 040 763 1266 puhelinajoilla tiistaina 9.5. klo 8.30-9.30, torstaina 11.5. klo 15-16, maanantaina 15.5. klo 12-13 tai sähköpostitse maria.jaatinen@fintraffic.fi. 

Haethan meille! 

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään! Lähetä palkkatoiveella varustettu CV ja hakemus meille 28.5.2023 mennessä.   

Päätöksemme tueksi tulemme tarvittaessa käyttämään soveltuvuusarviota. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi 

Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@fintraffic.fi

Sijainti: Palkkatilanportti 1, Helsinki

Hae paikkaa.