Palvelumuotoilija / Forum Marinum Säätiö

Palvelumuotoilija, tule mukaan kehittämään Forum Marinumin konseptia ja palveluja!

Forum Marinum on meren puolella. Liity joukkoomme ja pääset mukaan näyttämään, mikä meressä on parasta ja ihmeellistä! Etsimme joukkoomme palvelumuotoilijaa mukaan kehittämään kokonaiskonseptiamme ja sen mukaisia palvelujamme. Työsuhde on määräaikainen.

Uuden strategiansa mukaisesti Forum Marinum etsii uusia tapoja toimia yhdessä meren puolesta. Tähtäämme kansainvälisen tason merimuseoksi ja käsittelemme toiminnassamme ja palveluissamme entistä laaja-alaisemmin erilaisia merisuhteita. Osana kehittyvää Linnanniemen aluetta luomme Merikeskuksen alueelle merellistä kaupunkitilaa ja kohtaamispaikan.
Palvelumuotoilijana sinulla on tärkeä rooli tiimissämme kun hahmotamme yhdessä Forum Marinumin uutta kokonaiskonseptia. Työssäsi tuot asiakasymmärryksen palvelujen strategisen kehittämisen keskiöön. Sinulla onkin jo kokemusta palveluiden asiakaslähtöisestä kehittämisestä ja palvelukonseptien kirkastamisesta. Tunnet hyvin muotoilun menetelmät ja osaat soveltaa niitä luontevasti käytäntöön. Sinulla on myös näkemystä brändin rakentamisesta. Työtäsi tukee taitosi visualisoida selkeästi ja laadukkaasti esimerkiksi palveluiden prosesseja ja ilmettä.
Kuluneena vuonna olemme Forum Marinumissa työstäneet uutta kokonaiskonseptiamme, joka valmistuu tulevana talvena. Tulet työskentelemään ennen kaikkea osana konseptityötä tekevää työryhmäämme.
Tehtävänäsi on myös innostaa ja opastaa meitä forummarinumilaisia ottamaan käyttöön palvelumuotoilun menetelmiä työssämme ja toimintamme kehittämisessä.
Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja käytännön kokemusta palvelumuotoilusta.
Eduksesi on käytännössä osoitetut kyvyt projektinhallinnassa ja hankeosaamisessa. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot korostuvat monialaisten asiakkuuksien ja käyttäjäryhmien kanssa työskentelyssä. Toivomme sinulta kokemusta palveluiden kaupallisesta kehittämisestä, näkemyksellistä otetta tuotteistavaan liiketoimintaan sekä idearikkautta. Arvostamme myös ymmärrystä kulttuurialan organisaatioista sekä merellisen toimijakentän hahmotusta.

Työpisteesi sijaitsee Forum Marinumissa Turun Aurajokirannassa, mutta osittainen etätyö on myös mahdollista.

Palkkaus:
Palkkaus tehdään Museoviraston myöntämän ammatillisten museoiden innovatiivisten hankkeiden hankeavustuksen turvin ja myös tästä johtuen työ on määräaikainen. Työ alkaa 1.10 kestäen 7 kuukautta. Palkkaus on KVTES:in mukainen.

Paikan hakeminen:
Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa sähköpostitse 31.8.2023 mennessä osoitteeseen rekry@forum-marinum.fi

Rekrytoinnin aikataulu:
Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo ennen hakuajan umpeutumista. Haastattelut tehdään syyskuun alkupuolella. Ensimmäisen kierroksen jälkeen tehdään tarpeen vaatiessa lyhyt ja pienimuotoinen välitehtävä ja lopullinen rekrytointipäätös tehdään syyskuun aikana. Työ alkaa 1.10. Ilmoitamme kaikille hakijoille haun etenemisestä.

Henkilötietojen käsittely:
Lähettämällä hakemuksen hyväksyt henkilötietojesi väliaikaisen tallentamisen rekry@forum-marinum.fi sähköpostilaatikkoon, jota pääsee organisaatiossamme tarkastelemaan rekrytointia hoitavat henkilöt. Hakemukset henkilötietoineen poistetaan rekrytoinnin päätyttyä, eikä tietoja käytetä mihinkään muihin tarkoituksiin kuin yhteydenpitoon rekrytoinnin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Kehittämispäällikkö Maija Karhu, 044 9075972
Tiedustelut puhelimitse to 17.8 14-16, pe 18.8. klo 9-11 tai ma 21.8 klo 13-15.

WWW-osoite http://www.forum-marinum.fi
Yhteystiedot Uosukainen, Johanna, johanna.uosukainen-koskinen@forum-marinum.fi
Työpaikan osoite Työ useassa osoitteessa tai etätyö
Työ alkaa Kehittämispäällikkö Maija Karhu, 044 907
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto 6 – 12 kk, 30.04.2024, Hankeavustuksen kesto
Haku päättyy 31.08.2023 klo 23:59
Jätä hakemus Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa sähköpostitse 31.8.2023 mennessä osoitteeseen rekry@forum-marinum.fi , Lisätietoja tehtävästä antaa:, Kehittämispäällikkö Maija Karhu, 044 9075972, Tiedustelut puhelimitse to 17.8 14-16, pe 18.8. klo 9-11 tai ma 21.8 klo 13-15.