Palvelumuotoilija / Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 700 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haemme joukkoomme kokenutta
PALVELUMUOTOILIJAA
osallistumaan tulevaisuuden palvelukonsepteja ja liiketoimintaa rakentaviin projekteihimme. Tehtävä on määräaikainen 31.8.2023 saakka.

Olet etsimämme tyyppi, mikäli sinulta löytyy näyttöjä tuloksellisista projektitoteutuksista sekä kykyä ja halua viedä asioita maaliin. Kokemus julkisrahoitteisista hankkeista ja hankevalmistelusta sekä opettamisesta ovat ehdottomasti bonusta ja plussaa, eikä epävarmuuden sietämistäkään katsota pahitteeksi. Jos hymysi ei hyydy vaan sosiaaliset taitosi kukoistavat vielä määräaikojen ja tehtävälistojenkin kuumotuksessa, voit olla juuri oikea tekijä meille.

Haaga-Helian LAB8 Service Experience Laboratory on palvelukokemuksen kehittämiseen keskittynyt huippuosaamisen keskittymä. LAB8 toteuttaa parhaillaan lukuisia laajoja kehittämishankkeita tiiviissä yhteistyössä sekä Suomen johtavien yritysten että Euroopan parhaiden korkeakoulujen kanssa. Olemme käynnistämässä useita uusia hankkeita, ja etsimmekin nyt sinun kaltaisiasi uusia osaajia täydentämään huippuasiantuntijoiden joukkoamme.

LAB8:n palvelumuotoiluosaaminen on vahvaa ja lähes kaikki usemmasta kymmenestä parhaillaan käynnissä olevasta projektistamme perustuu palvelumuotoiluun. Edellisen viiden vuoden aikana Haaga-Helia on toteuttanut yli 100 palvelumuotoiluprojektia lentoyhtiöistä hotelliketjuihin ja musiikkitaloista kirjastoihin. Haaga-Helia on erittäin arvostetun kansainvälisen palvelumuotoilun kattojärjestön Service Design Networkin (SDN:n) jäsen, jonka akkreditoimat palvelumuotoilukouluttajamme tuovat huippuosaamistaan kehittämishankkeisiin. Service Design Network on maailmanlaajuisesti akkreditoinut 27 Master-tason palvelumuotoilijaa, ja näistä kolme työskentelee Haaga-Helian LAB8:ssa.

Tarjoamme merkityksellisen työn ja osaavien kollegoiden verkoston jatkuvasti kehittyvässä ja uudistuvassa toimintaympäristössä. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta

Lisätietoja tehtävästä saat tiistaina 22.3. klo 16.00-16.50 järjestettävässä webinaarissa. Ilmoittautumislinkin löydät hakusivulta. 

Hae tehtävää viimeistään 28.3.2022 osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a84c4a3a. Liitä hakemukseesi CV.