Palvelumuotoilija / HSL

Hei sinä digitaalisen muotoilun osaaja! Meillä on tarjolla tilaisuus päästä kehittämään joukkoliikenteen digitaalisten palvelujen asiakaskokemusta palvelumuotoilun menetelmillä.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen sinua

PALVELUMUOTOILIJA

Haemme kasvua asiakasymmärryksen avulla. Kasvatamme tyytyväisten ja uskollisten asiakkaidemme määrää houkuttelevilla ja asiakastarpeisiin kohdennetuilla palveluilla. Palvelumuotoilijana konseptoit ja konkretisoit HSL-sovelluksen ja HSL.fin uusia toiminnallisuuksia, jotka syntyvät liiketoiminnan tarpeiden ja asiakasymmärryksen kautta. Vastaat uusien toiminnallisuuksien asiakaskokemuksesta ja käytettävyydestä alkumetreiltä aina valmiiseen palveluun saakka. Työhösi kuuluu mm. työpajojen vetäminen, asiakashaastattelut ja asiakastestaukset, analytiikan seuranta, havaintojen dokumentointi, käyttäjätarinoiden kirjoittaminen sekä hyväksyntätestaukset, joilla varmistat, että palvelut on toteutettu suunnitellulla tavalla.

Työskentelet digitaalisten asiakaskanaviemme HSL-sovelluksen ja HSL.fin parissa. Pääset tekemään työtä vahvalta pohjalta, sillä sekä HSL-sovellus että HSL.fi ovat keränneet kunniaa mm. Grand One -palkintogaalassa. Uudistamme digitaalisia palvelujamme siirtymällä lähiaikoina tilipohjaiseen taustajärjestelmään, jota käyttävät kaikki HSL:n myyntikanavat. Tämä muutos on vahvasti läsnä myös sinun työssäsi. Tehtäväsi sijoittuu Teknologia -tulosalueelle Asiakaskanavat -yksiköön. Lähimpiä työkavereitasi ovat käyttöliittymäsuunnittelijat, tuoteomistajat ja liiketoimintaomistajat.

Etsimme osaajaa, jolta löytyy

Tehtävä on vakituinen ja kuukausipalkka on 3788-4091 euroa. Lisäksi voit osaamisen ja tavoitteiden saavuttamisen perusteella itse vaikuttaa palkan kehittymiseen.

Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, työsuhdematkalipun, laajan työterveyshuollon, ergonomiset työvälineet, lounasedun sekä tukea vapaa-ajan liikkumiseen ja kulttuuririentoihin. Monipaikkainen työ ja joustava etätyö tukevat sujuvaa työskentelyä.

Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja portfoliosi, jossa esittelet aiempia palvelumuotoilujaprojektejasi. Lähetä hakemuksesi 31.8.2022 mennessä.

Yhteystietomme

Voit kysyä lisää tehtävästä soittamalla yksikön päällikkö Jani Merimaalle, puh. 040 566 2023 tai sähköpostiltse jani.merimaa@hsl.fi

Hae paikkaa.