Palvelumuotoilija / Istekki Oy

Innostutko asiakaskeskeisyydestä ja palvelukehityksestä? Oletko itseohjautuva ja viet asioita omatoimisesti eteenpäin saaden tuloksia aikaiseksi? Oletko sinä tulevaisuuden teknologiaturvaaja? 

Me istekkiläiset olemme teknologiaturvaajia, jotka työskentelemme yhteisen hyvän ja sujuvamman Suomen eteen. Teemme työtä yli 2 miljoonan kansalaisen hyvinvoinnin eteen – juuri tälläkin hetkellä. Olemme osa suomalaisten arkea niin elämän suurissa ja haastavissa hetkissä huolehtimalla mm. sairaaloiden elämää ylläpitävistä laitteista ja sairaalan ICT-ympäristöistä, kuin aivan perusarjessa tuottamalla mm. koulujen ICT-ympäristöt. Meitä istekkiläisiä on jo yli 1000. Moniammatillista porukkaamme määrittelee osaaminen, asiantuntijuus ja vahva tekemisen meininki kaikessa mitä teemme asiakkaillemme! 

Etsimme nyt joukkoomme innokasta ja kokenutta palvelumuotoilijaa kehittämään Istekin palveluita ja niihin liittyviä prosesseja

Liityt osaksi uutta asiakaskokemuksen ja palvelumuotoilun tiimiä, jossa meillä on erinomainen yhteishenki ja tekemisen meininki. Pääset vaikuttamaan lopulliseen tehtävänkuvaasi sekä kehittämään toimintatapoja ja järjestelmiä, jotka huomioivat loppukäyttäjät, asiakkaat ja omat asiantuntijat. 

Osaat huomioida eri sidosryhmien tarpeet ja tavoitteet sekä liiketoiminnan näkökulman. Työkalupakistasi tulee löytyä erinomaisten yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi monipuolista palvelumuotoilun sekä UX-suunnittelun osaamista, jotta voimme suunnitella timanttisen käyttökokemuksen eri palvelujen ja järjestelmien sidosryhmille. Työskentelytapasi on rento, mutta tehokas. Pystyt tarvittaessa luopumaan omista ideoistasi asiakasymmärryksestä saadun tiedon perusteella.  

Tässä roolissa vastuullasi on:  

Tässä tehtävässä saat mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ja kasvattamassa palvelumuotoilun lähestymistapaa Istekillä. Luvassa on mielenkiintoisia projekteja, joissa pääset tarjoamaan asiakkaille merkityksellistä tietoa omasta toiminnastaan. Pääset muotoilemaan näkymiä, jotka tuovat läpinäkyvyyttä julkisten yksiköiden toimintaan, esimerkiksi tarjoamalla ruuhkatilannekuvan sairaalan päivystyksestä kuntalaisten käyttöön. 

Mitä toivomme sinulta? 

Työssäsi menestyäksesi tarvitset kokemusta, taitoja ja tietoja seuraavista osa-alueista:

Muuta tietoa 

Miksi valitsisit meidät? 

Panostamme vahvasti henkilöstön kehittämiseen ja kouluttamiseen sekä kannustavaan esihenkilötyöhön. Olemme toimialamme johtava kasvuyritys ja haluamme rekrytoida alan parhaat tulevaisuuden osaajat joukkoomme. Meillä saat tehdä työsi hyvin, sillä pääset toimimaan vakiintuneiden kumppaneiden ja alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa erittäin mielenkiintoisissa asiakasympäristöissä ja -projekteissa. Arvostamme tasapainoa työn ja muun elämän yhteensovittamisessa ja tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut. Istekillä työskentely onnistuu etänä lähtökohtaisesti mistä tahansa Suomessa tai paikan päällä konttoreiltamme Kuopiossa, Tampereella, Jyväskylässä tai Oulussa. 

Lisätietoja saat tarvittaessa Sanna-Maija Hiukalta, p. 050 487 7299 tai sanna-maija.hiukka@istekki.fi

Soittoajat keskiviikkona 22.2., 1.3. ja 8.3. klo 10–11.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus 26.3.2023 mennessä ja liitä mukaan portfoliosi. Portfolio auttaa meitä hahmottamaan kokemustasi ja osaamistasi, joten liitäthän portfolion linkin mukaan hakemukseen. 

Kutsumme sopivia henkilöitä haastatteluun jo hakuaikana ja täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.

Lue lisää verkkosivujemme Uratarinoita-osiosta

Lämpimästi tervetuloa Istekille! 

Haku alkaa 15. helmikuuta 2023 ja päättyy 26. maaliskuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: kokoaikatyö, vakituinen, etätyömahdollisuus

Hae paikkaa.