Palvelumuotoilija kaupunkisuunnittelun hankkeisiin / WSP Finland

WSP Finland
WSP Finland

Etsimme joukkoomme kokenutta palvelumuotoilijaa.

Design Studio on WSP Finlandin sisäinen muotoilu yksikkö, jossa teemme kaupunkimuotoilua ja valaistussuunnittelua. Työssämme tärkeitä arvoja ovat suunnitteluratkaisujen kestävyys ja korkea visuaalinen laatutaso. Toimimme aktiivisena linkkinä asiakkaiden, suunnittelun ammattilaisten ja käyttäjien välillä. Tuomme omaa osaamistamme niin yksikkömme omiin kuin WSP Finlandin muihin monialaprojekteihin. Tutustu uusimpiin töihimme portfoliosta https://www.wsp.com/fi-FI/palvelut/design-studio.

Sinun työpäiväsi

ovat takuulla vaihtelevia. Palvelumuotoilijana monialaisissa hankkeissamme otat ennakkoluulottomasti haltuusi uusia kaupunkiympäristöön liittyviä haasteita, jotka ideoit ja jatkojalostat kehityspoluiksi sekä visualisoit huomioiden käyttöympäristön rajoitteita ja mahdollisuuksia. Palvelumuotoilijana toimit projektikohtaisissa tiimeissä tiiviissä vuorovaikutuksessa WSP Finlandin oman henkilöstön, asiakkaiden sekä sidosryhmien kesken. Projektiportfoliosi sisällöstä löytyy niin visioivia hanke- kuin tarkempia rakennussuunnitelmia. Viime vuosina olemme kehittäneet vahvasti nettipohjaista raportointia ja digitaalisia designmanuaaleja. Digitaalisten käyttöliittymien käytettävyyden toteutumiseen palvelumuotoilijalla tuo arvokasta näkökulmaa.

Haluamme kuulla sinusta

Tehtävässä onnistumiseen tarvitset vähintään amk tasoisen palvelumuotoiluun soveltuvan loppututkinnon sekä vähintään viiden vuoden kokemuksen palvelumuotoilusta sekä kiinnostuksen kaupunkiympäristöjen kehittämiseen. Tuot meille valmista osaamistasi ja näkemyksesi siitä, miten fasilitoida kaupunkilaisille tai tilaajien sidosryhmille suunnatut tilaisuudet vuorovaikutteisesti ja myönteisessä hengessä sekä visualisoida yhteisen tahtotilan ymmärrettävään muotoon käyttäen palvelumuotoilun työkaluja kuten palvelupolut, kontaktipisteet ja käyttäjäprofiilit sekä erilaiset kartoille tehtävät visualisoinnit. Aiemmasta projektipäällikkökokemuksesta saat lisäpisteitä, mutta ennen kaikkea toivomme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä ennakkoluulotonta asennetta. Olet tottunut digitaalisten vuorovaikutusalustojen, Adobe CC:n sekä MS Officen hyötykäyttäjä. Pärjäät työssäsi sekä suomen- että englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä monialaisten hankkeiden parista. Työpaikkana meille tärkeitä asioita ovat; avoin ja osallistava työilmapiiri, jatkuva osaamisen kehittäminen ja monipuoliset uramahdollisuudet sekä vapaus ja vastuu. Seuraamme aktiivisesti alan kehitystä ja opimme uutta. Yksikkömme toiminta perustuu sitoutuneeseen työskentelyyn ja jatkuvaan kiinnostukseen uuden kehittämisestä. Emme tyydy vain parantamaan olemassa olevaa, vaan tutkimme alati mahdollisuuksia löytää uusia rohkeita ja innovatiivisia ratkaisuja. Toimintatapaamme kuuluu vuorovaikutteinen työskentely yhdessä eri sidosryhmien ja loppukäyttäjien kanssa.

Työsuhde voi alkaa välittömästi tai voimme sopia aloituksen sinun aikataulusi mukaan. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Pasilan Triplassa, mutta työn tekeminen onnistuu joustavasti myös osittain etänä.

Kerro meille mitkä ovat sinun intohimosi alueita palvelumuotoilussa?

Lähetä meille ansioluettelosi, hakemuskirjeesi ja portfoliosi viimeistään 8.3.2022 mennessä. Jos jokin asia jäi askarruttamaan, ota yhteyttä projektijohtajaan Pia Salmi, p. 040 7206571, pia.salmi@wsp.com. Pian soittoajat ovat 24.02 klo 13.00-15.00 tai 01.03 klo 9.00-11.00. Muina aikoina kysymyksiisi vastaa rekrytointiasiantuntija Vivi Stening, puh. 0500 773755 tai vivi.stening@wsp.com.

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys. Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuuden elinympäristöä. Yli 700 asiantuntijaamme eri puolilla Suomea, joista noin 170 henkilöä Oulussa, johtaa ja konsultoi projekteja sekä suunnittelee ja muotoilee rakennettua ympäristöä viihtyisäksi. Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee noin 54 000 asiantuntijaa ympäri maailmaa.