Palvelumuotoilija / Kojamo Oyj

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista Suomen kasvukeskuksissa. Tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka ja omannäköinen elämä rakentuu itselle sopivasta kodista ja asuinympäristöstä sekä arkea helpottavista asumisen palveluista. Tehtävänämme on luoda parempaa kaupunkiasumista.

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Haluamme lunastaa lupauksen Lumo – Helposti paras koti kaikissa asiakaskohtaamisissa. Tehtävänkuvasta riippumatta, meillä kaikilla on ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa.

Kojamo on vastuullinen työpaikka. Tutustu meihin työnantajana tarkemmin: kojamo.fi/tyopaikka

Kesätyöntekijänä tehtäviisi kuuluvat

Etsimme opintojensa loppupuolella olevaa palvelumuotoilijaa, jolle asiakaspolkujen ja asiakaskokemuksen kehittäminen on intohimon kohde. Pääset kesän aikana syventymään Lumo-kotien asukkaiden tarpeiden ymmärtämiseen eri tutkimusmenetelmin sekä asiakaslähtöisesti muotoilemaan asiakas-/palvelupolkuja ja tuotekonsepteja. Onnistuaksesi tehtävässä odotamme, että osaat soveltaa palvelumuotoilun perusmenetelmiä käytännössä ja innostut yksityiskohtiin syventymisestä.

Toivomme, että sinulla on opintojen tai aiempien projektien kautta jo jonkin verran kokemusta onnistuneesta palvelukokemuksen käyttäjälähtöisestä kehittämisestä. Kokemus kiinteistöalalta ei ole edellytys tehtävässä onnistumiseen, eli mikäli hallitset palvelumuotoilun metodit ja koet intohimoa vuokra-asujan asumiskokemuksen parantamiseen, niin lähetä meille hakemuksesi.

Älä keskity hakemuksessa vain luettelemaan kaikkea mitä olet tehnyt aiemmin, vaan kerro meille mieluummin mitä lisäarvoa ja miten uskot tuovasi palvelumuotoilijana Lumo-kotien asukkaille.

Toivotamme sinut tervetulleeksi tiimiimme 3-4 kuukauden ajaksi touko-syyskuun välisenä aikana. Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168a, 00301 Helsinki.

Tutustu Kojamon tekijöiden tarinoihin tästä

Kesätöissä Kojamolla

Meille on kunnia-asia tarjota kesätyöntekijöille mielekästä työtä, ja olemme sitoutuneet Vastuullisen työpaikan periaatteisiin (https://tyopaikat.oikotie.fi/vastuullisen-tyopaikan-periaatteet). Kojamolla saat ympärillesi yli 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon.

Selkeän työnkuvan ja tavoitteiden lisäksi lupaamme sinulle innostavan työskentelyilmapiirin, osaavan esihenkilön ja tiimin, jonka kanssa on ilo sparrailla.

Tarjoamme sinulle

Toivomme sinulta

Kesätöiden haku

Jätä hakemuksesi viimeistään tiistaina 28.2.2023 Hae työpaikkaa-painikkeen kautta.

Haastattelut aloitetaan viimeistään hakuajan loputtua ja valinnat teemme huhtikuun alkuun mennessä. Pidämme sinut ajan tasalla valintojen etenemisestä.

Heräsikö kysyttävää?

Tehtäväkohtaisia lisätietoja antaa mahdollinen tuleva esihenkilösi yksikönjohtaja Lauri Peltonen ma 6.2. ja ke 8.2. klo 14-16 välisenä aikana soittamalla numeroon 040 509 7950, tai muina aikoina lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lauri.peltonen@kojamo.fi.

Yleiset kysymykset kesätyöpaikkojen hakuun liittyen kannattaa osoittaa Kojamon HR-tiimille: rekry@kojamo.fi.

Kojamon muut kesätyöpaikat 2023

Jos olet kiinnostunut muistakin kesätyöpaikoistamme, voit jättää hakemuksesi useampaan tehtävään. Tutustu Kojamon muihin avoimiin kesätyötehtäviin ja lähetä hakemuksesi kohdennetusti sinua kiinnostaviin kesätyötehtäviin.

Lue lisää Kojamosta kesätyönantajana: https://kojamo.fi/tyopaikka/kesatyo-kojamossa/

Hae paikkaa.